Chipuri de femei, mărgele în diferite culori, broşe pictate, cercei multcolori sau brelocuri personalizate. Acestea sunt recomandările oferite de artistul hand-made Andreea Ungureanu pentru doamnele şi domnişoarele care vor să poarte un mărţişor unic şi modern în aceste zile, dar mai ales pentru domnii care se află în pană de idei pentru săptămâna în care trebuie să îşi răsfeţe iubitele, soţiile sau colegele de muncă.

De pe 22 februarie şi până 8 martie, buzoianca Andreea Ungureanu şi-a amenajat un stand, la parter în Galleria Mall, cu mărţişoare, broşe, brelocuri, butoni, brăţări şi coliere handmade.

„Am gândit cam ceea ce mi-ar plăcea mie să port în aceste zile şi am creat o gamă largă de mărţişoare, non-convenţionale, extrem de colorate, cu blană, mărge­le, pietre, perle şi hârtie colorată. Le-am combinat pe toate, într-un stil unic, aşa că vă aştept să aveţi curiozitatea să vedeţi şi să cumpăraţi obiecte unice, pentru persoanele dragi din viaţa voastră. Să aveţi o lună plină de zâmbete şi momente unice!”, a declarat Andreea.

O pasiune transformată într-un business  

Artista în vârstă de 25 ani îşi conduce cu perseverenţă şi pasiune propriul business cu accesorii. Este absolventă a Universităţii de Artă din Bucureşti – secţia Grafică şi  a beneficiat, în 2014, de o bursă din partea Principesei Margareta în cadrul programului Tinere Talente, derulat de Fundaţia reprezentantei Casei Regale a României. Buzoianca pictează aproape pe orice, de la căni şi tricouri personalizate până la pahare şi diverse obiecte pentru eveni­mente, iar de anul trecut are propriul magazin în care îşi expune creaţiile în Buzău.

Încă din clasa a IX-a, Andreea şi-a confecţionat primii cercei. Atunci nu se gândea să-i vândă. Însă, acest moment urma să fie începutul unui business de sine stătător. Când prietenii i-au văzut cerceii, au vrut şi ei. Apoi i-au propus să le facă şi o brăţară, apoi un colier, iar Andreea a fost receptivă la nevoile şi dorinţele celor din jur. Oamenii din Buzău au început să o cunoască pe Andreea pentru accesoriile create de ea. Un rol foarte important l-a avut şi paginile de socializare (Facebook – Andreea Mihaela Handmade), unde de atunci şi până acum, postează fiecare produs nou confecţionat cu drag şi dedicaţie pentru fiecare client.

În anul întâi de facultate, împreună cu mama sa, a decis să-şi deschidă propria firmă prin care să pună bazele unui business de lungă durată. Magazinul urma să fie online, iar produsele să fie create pe comandă. După cinci ani de experienţă şi de îmbinare a comenzilor cu studiul din timpul facultăţii, Andreea şi-a deschis primul magazin în Buzău pentru a fi mai aproape de clienţi şi pentru ca aceştia să poată vedea şi proba produsele.  Acum are din ce în ce mai mulţi clienţi şi o gamă mult mai variată de produse, are un angajat, pe mama sa, care este mereu alături de ea, şi o ajută la crearea, prezentarea şi vânzarea produselor gândite şi fabricate de ea.

DISTRIBUIȚI
loading...