Fostul viceprimar al municipiului Buzău Fănică Bârlă s-a înscris în ALDE. El a fost prezentat de conducerea organizației județene a Alianței Liberalilor și Democraților, alături de cei doi foști parlamentari PMP, senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu, care și-au oficializat relația cu ALDE tot în această săptămână.

Mai mult, în ediția de luni a cotidianului OPINIA.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Ce sa faca si el milogu’, s-a dus si el poate-i dau si aia vreun os de ros, atat a stiut omul asta in viata, un nimeni.

  2. Dupa cat il duce mintea, pe acest Barla, nu putea alege decat o „balama” infractoare. Ar fi vrut el pe la UDMR, ca aia sunt mereu la guvernare, dar nu era primit si atunci nu a avut ce alege decat un Tariceanu. Cine se aseamana se aduna. Infractorii Voiculescu si Diaconescu au fost inchisi, iar cateii lor au fugit si s-au ascuns la sanul lui Tariceanu. Aici ii sta bine lui Barla si lui Mocanu , aici ei „pot face purici mai multi”.

    • Ce l-ai mai fi ridicat în slăvi pe Tăriceanu dacă trăda coaliția cu care s-a prezentat la alegeri și punea botul la propunerile neamțului! Nu l-ai mai fi perceput ca trădător ci ca un adevărat patriot!

Comments are closed.