Omul de afaceri Dan Ivașcu, proprietarul Fermei Ivașcu din Mihăilești și al magazinelor de desfacere cu același nume din municipiul Buzău, a fost numit, de Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, președinte interimar al PMP Buzău, a anunțat, pe pagina de Facebook a organizației județene buzoiene, fostul lider interimar, deputatul de Galați Cătălin Cristache.

„Astăzi am predat în mod oficial ștafeta Organizației PMP Buzău către domnul Dan Ivașcu. Domnia-sa a fost numit, prin votul unanim al Colegiului Național al PMP, președinte interimar al PMP Buzău. Îi urez mult succes în activitate și îl asigur de sprijinul meu necondiționat”, a scris Cristache pe Facebook.

Noul lider al PMP Buzău are 46 de ani, a absolvit Liceul Agricol Buzău și Facultatea de Management Agroturistic din cadrul Universității Bioterra. El a fost angajat ca responsabil achiziții la Agrana (Fabrica de Zahăr Buzău), iar în prezent își administrează propria afacere. Dan Ivașcu a mai cochetat cu politica, fiind consilier județean al Partidului Social Democrat în legislatura 2008-2012.

 

DISTRIBUIȚI
loading...