27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:09 PM

Actualitate

Fost șef al Poliției Rutiere, trimis în judecată

de Călin BOSTAN
Actualitate  |
10.11.2017, 16:53
2496

Comisarul-șef de poliție Vasile Nicolae, fost șef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Acesta este acuzat că, în calitatea pe care a deținut-o, a circulat pe drumurile publice și a introdus în curtea IPJ un autoturism neînmatriculat, cu numere false.

„Procurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare (…) În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În perioada 6 octombrie 2014-22 iunie 2015, inculpatul Vasile Nicolae, la data săvârşirii faptelor având calitatea de comisar şef de poliţie, şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice şi a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat şi care avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare BZ-48-FCD”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Reamintim că, după izbucnirea scandalului, fostul șef de la Rutieră a intrat în concediu medical și apoi s-a pensionat. Câteva luni mai târziu, în luna martie 2016, mașina Alfa Romeo cu numărul de înmatriculare la care procurorii fac referire în rechizitoriu a luat foc și s-a făcut scrum pe DN2-E85.

Comentarii

FAKE NEWS? Incredibil! (10 Nov, 20:22)
Ion

Dacă publici o asemenea știre la un ziar occidental cu 10.000 de cititori, a doua zi va apărea o noua ediție de 100.000 de exemplare; Sunt foarte curios cum își va construi apărarea acest tânăr pensionar, care a condus politia rutiera spre culmi cu renume național. Toată lumea știa de politia rutiera buzoiana, de la Carei pană la Sulina sau de la Dorohoi la Zimnicea. Dar pana la verdictul final omul se va bucura de prezumția de nevinovăție nu?

Raspunde
Distrugere de probe ? (14 Nov, 15:27)
Gigi

Cum sa ia foc masina?Nu era proba in dosar? Asta-i ca la mafioti! Auzi dom'le ! Lupul paznic la oi ! Seful de la Rutiera sa incalce legea circulatiei?!

Raspunde

Stiri Agerpres

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

REPORTAJ Vrancea: 50.000 de stejari plantați la Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 19:42 PM

Aproape 50.000 de stejari au fost plantați, sâmbătă, în apropierea localității Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial, fiind primii din cei 335.000 de stejari câți vor fi sădiți până la sfârșitul anului viitor în Parcul Memoriei Naționale, care se va întinde pe o suprafață de 75 de hectare, nu departe de mausoleu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker