Opt absolvenţi ai promoţiei 2018 ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, repartizaţi în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, s-au prezentat la noul loc de muncă.

Astfel, după un an de pregătire, aceştia vor întări rândurile salvatorilor buzoieni.

Eforturile depuse şi performanţele obţinute în şcoală vor fi apreciate de colegii de serviciu pe timpul misiunilor ce vor urma, având ca scop final reducerea efectelor negative produse de situaţiile de urgenţă asupra persoanelor, animalelor, bunurilor şi mediului.

De asemenea, I.S.U. Buzău a anunţat începerea recrutării candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea de admitere ianuarie 2019.

La concursul de admitere sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, cererile de înscriere putând fi depuse până la data de 23 noiembrie 2018.

Recrutarea candidaţilor de pe raza judeţului Buzău se va realiza la sediul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă  „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău din municipiul Buzău, str. Bistriţei, nr. 51, în fiecare zi de luni-vineri între orele 9,00 şi 15,00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor de recrutare.

DISTRIBUIȚI
loading...