27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:11 AM

Educatie

Florina Stoian își ia astăzi în primire postul de inspector școlar general

de Cristian IONESCU
Educatie  |
28.09.2017, 09:36
1624

Ministerul Educației Naționale a emis, ieri, ordinul de numire a Florinei Stoian pe funcția de inspector școlar general, după ce aceasta a obținut, în instanță, suspendarea ordinului prin care a fost revocată din funcția pe care a ocupat-o prin concurs. Ordinul a ajuns aseară la Buzău și, astfel, începând de astăzi, Stoian preia oficial conducerea Inspectoratului Școlar Județean, în timp ce intermarul Geta Burducea se vede dată la o parte după nicio lună de la numirea pe postul pe care a încercat de trei ori, fără succes, să îl ocupe prin concurs. 

Comentarii

Flory se întoarce (28 Sep, 11:43)
Popa Tanda

Doamne Ajută, Să fie într-un ceas bun!

Raspunde
mos genunche (28 Sep, 13:36)
e nevoie de inca o revolutie

asteptam demisia ministrului si a scribilor insomniaci care au gresit si trebuie sa plece . altfel ,ne vedem in Piata Victoriei

Raspunde
Fericire maxima (28 Sep, 13:49)
Comentator

Ce bine ca se intoarce doamna C!

Raspunde
Comentator (28 Sep, 18:23)
Comentariu

Cine este doamna C?

Raspunde
ZMEU-GALBEN (29 Sep, 08:22)
Mama Zmeilor

DOAMNA C este doamna cu concursul luat. Varianta C! MAMA ZMEILOR FLAMANZI DIN INVATAMANTUL BUZOIAN, CARE NU POATE GRESI NICIODATA, CEA MAI DESTEAPTA, CEA MAI FRUMOASA, CU ROCHITELE MOTOTOLITE SI FUSTA LUATA INVERS (CU BUZUNARELE LA SPATE). Recunoasteti personajul!

Raspunde
raspuns (29 Sep, 08:26)
anonim

"varianta C" castigatoare de la concursul pentru inspector general. Da, ministrul trebuie sa demisioneze!

Raspunde
Paralei (29 Sep, 15:55)
Zmei

Se aude ca iar e cearta prin inspectorat. Se aude din strada, asa de ridicat e tonul.

Raspunde
Fă Floareo (29 Sep, 19:28)
Vlad

Fă n-auzi, nici nu i-ai botezat și au început să te înjure! Fă, fi atentă:ai niște javre care latră pe la colțuri și care au făcut mucegai în isj. Ai și niște fluturași aduși cu pluta de pe valea Buzăului. Dă-le cu flit la toți! Nu mai vorbi cu niciunul! Lasă-i să vezi ce fac. Nu veni niciodată la oră fixă. Ba într-o dimineață la ora 7,00, ba altă dată pe la 10,00, ba după amiază...Du-te inopinat în școli și licee că se pot da ordine și de prin cabinetele directorilor care vin târziu sau nu vin deloc la școală. Bagă un pic furtunu pe ei. cu presiune, „mâine vă dau afară pe toți” Să lase naibii, pungile cu cafea și meditațiile particulare..

Raspunde
Floarea (29 Sep, 21:42)
Firicel

Da și Floarea exact așa face ..tace mâlc pt ca nu e bună de nimic, Burducea e cu 10 clase peste ea, am zis!

Raspunde
go planet (01 Oct, 22:33)
da

Am niste colegi prof care nici ei nu intra la ore...stau 30 minute si apoi se gândesc să intre la copii.La ore citesc din carti...toti titulari cu 253.Cea mai proasta lege.Au intrat in inv toate rapandulele si acum își zic prof.Astia sunt cei carestrica învățământul.

Raspunde
Go back (02 Oct, 07:50)
Planet

Ultimul comentariu atrage atentia exact asupra a ce e mai important. Lucrul profesorului la clasa, cu elevul. Aici trebuie lucrat, deopotriva cu o perfectionare si dezvoltare profesionala reala si continua. Dar asta nu e subiect de cancan, nu produce valva, nu incita spirite, nu aprinde tabere, ci este doar despre invatamant in forma clara, caz in care nu prezinta interes. Cititi un pic de psihologie a maselor si de psihologie mass media. S-ar putea sa identificati similaritati.

Raspunde

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker