25 de ani
de presa libera
Sambata, August 29, 2015 10:17 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
631

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Linia 41 de tramvaie, suspendată sâmbătă și duminică
Sambata, August 29, 2015 09:59 AM

Linia 41 de tramvaie va fi suspendată sâmbătă și duminică din cauza lucrărilor de revizie care vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât și rețeaua electrică de contact și peroanele pentru călători, informează Regia Autonomă de Transport București.

Întâlnire dedicată deschiderii Festivalului "George Enescu", sâmbătă, la Sala Palatului
Sambata, August 29, 2015 09:55 AM

O întâlnire dedicată deschiderii Festivalului Internațional "George Enescu" 2015 și potențialului pe care acesta îl oferă României, la care și-au anunțat prezența unii dintre cei mai renumiți artiști în plan mondial, autorități, precum și susținători ai evenimentului, va avea loc sâmbătă, de la ora 13,30, la Sala Palatului.

AGERPRES A TRANSMIS... - 29 AUGUST
Sambata, August 29, 2015 06:00 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE 29 august
Sambata, August 29, 2015 05:30 AM

Obama numește primul 'emisar special' în problema ostaticilor americani
Sambata, August 29, 2015 05:29 AM

Președintele Barack Obama a numit vineri un 'emisar special' în problema ostaticilor, în contextul în care răpirile de americani de către gruparea Statul Islamic și difuzarea de înregistrări video cu decapitarea lor au provocat un puternic val de indignare în SUA, informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Aug, 19:20 jegurii
violeta a comentat pentru articolul Un manager de două miliarde anual / Directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, salariu lunar de peste 170 milioane lei, răsplată pentru apa cu noroi livrată buzoienilor:
Tescaru sa dea un raspuns buzoienilor cum ridica el 2 miliarde pe an,si curtea de conturi ar trebui sa l traga la raspundere,chiar si dna
28 Aug, 18:37 taxa poluare
contribuabil a comentat pentru articolul Recuperarea taxei auto, printr-o simplă cerere depusă la ANAF:
taxa de inscriere ( poluare ) incepand din ce an se poate recupera ?
28 Aug, 16:20 au tinut si tin in serviciu si functii-puscariasi.
omul a comentat pentru articolul Un manager de două miliarde anual / Directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, salariu lunar de peste 170 milioane lei, răsplată pentru apa cu noroi livrată buzoienilor:
au concediat oameni cinstiti din fostul RAM si au tinut in functii la salarii foarte mari,puscariasi condamnati,au angajat fel de fel de incompetenti pe criterii de nepotism ,la fel pe salarii uriase(vezi-fii,fiice,gineri)iar tescaru este un traseist politic,care a facut din CAB un ,,cimitir,,al elefantilor pentru cei care ramineau fara functii prin primaria BUZAU,sub obladuirea infractorului BOSCODEALA.
Google PageRank Checker