25 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 28, 2015 07:48 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
637

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

AGERPRES A TRANSMIS... - 28 NOIEMBRIE
Sambata, Noiembrie 28, 2015 06:00 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 28 noiembrie
Sambata, Noiembrie 28, 2015 05:30 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 28 noiembrie
Sambata, Noiembrie 28, 2015 05:00 AM

Este a 332-a zi a anului 2015.

SUA: NSA închide programul de supraveghere telefonică în masă până duminică
Sambata, Noiembrie 28, 2015 04:58 AM

Agenția de Securitate Națională (NSA) a Statelor Unite va închide până duminică programul de supraveghere în masă prin care colecta înregistrările telefonice a milioane de americani și îl va înlocui cu o practică cu metode mai bine orientate, a anunțat administrația Obama vineri, informează Reuters.

Italia: Ministrul de interne vrea închiderea moscheilor clandestine
Sambata, Noiembrie 28, 2015 01:33 AM

Ministrul italian de interne Angelino Alfano a anunțat vineri că guvernul intenționează să închidă locurile de cult musulmane clandestine pentru a lupta împotriva terorismului, a relatat presa italiană, informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Nov, 00:51 Intrebare
Codrut a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
De ce mai comentați..? Nu a plecat la catedra? Sau după com De ce mai comentati.? Nu a plecat la catedra? Sau după contestație speră sa ajungă in minister.? O ajuta catelusul... .dobre. ....la dobre nu vrea tastatura sa scrie cu majuscule. Nici enterul nu a vrut.
27 Nov, 23:55 aristonro@yahoo.com
ariston a comentat pentru articolul Cezar Preda: „Nu doar faptele lui Boșcodeală sunt urât mirositoare, ci și vorbele pe care le scoate pe gură miros urât“:
În Buzău totul pute ... a incompetență, a hoție, a nepricepere, a de toate....ce mirosuri să măsoare Agentia de Protectia Mediului când e vai de mama ei cu băietasul ăla la conducere, Apostu ....psd-ist ce-i drept, dar căruia îi fug ochii după toate fustele ... e greu de noi
27 Nov, 23:36 Să luăm aminte ...
Radu a comentat pentru articolul Neagu, disperat ca buzoienii să nu-l huiduie pe Boșcodeală de 1 Decembrie:
Buzoieni, asta înseamnă să nu ieșim la vot când trebuie ! Indivizi precum chelul ăsta de Neagu au ajuns să conducă județul urmare a fărădelegilor comise de Bîgiu...eu unul simt că mă sufoc...nu mai suport atâta hoție, atâta golăneală...Oameni buni, fraților, haideți să fim mai responsabili la alegerile viitoare și să alegem oameni adevărati
Google PageRank Checker