25 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 06, 2015 10:45 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
635

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Parlamentul se reunește în ședință pentru numirea unui nou președinte al Comisiei de cod electoral
Marti, Octombrie 06, 2015 10:42 AM

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului se reunește, marți, la ora 12,30 pentru numirea în funcția de președinte al Comisiei de Cod electoral a lui Gabriel Vlase, propus de PSD.

Executor judecătoresc: Ministerul Sănătății urmează să fie executat silit
Marti, Octombrie 06, 2015 10:36 AM

Ministerul Sănătății urmează să fie executat silit întrucât nu a achitat daunele stabilite de instanța de judecată părinților victimelor de la Maternitatea Giulești.

Tenis: Americanul Steve Simon, numit la conducerea WTA
Marti, Octombrie 06, 2015 10:33 AM

Directorul turneului de la Indian Wells, Steve Simon, a fost numit director general al Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis (Women's Tennis Association - WTA), luni, după ce Stacey Allaster s-a retras din motive personale, a anunțat conducerea forului internațional, citată de Reuters.

Kim Kardashian: "Sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele"
Marti, Octombrie 06, 2015 10:24 AM

Vedeta de reality show americană Kim Kardashian a făcut tot posibilul pentru a rămâne însărcinată a doua oară, ceea ce nu înseamnă, însă, că este prea încântată să fie din nou gravidă timp de 9 luni, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Cazul violului din Vaslui - Judecătoare: Tânăra a cerut arest la domiciliu pentru cei care au recunoscut
Marti, Octombrie 06, 2015 10:10 AM

Judecătoarea Georgiana Moldovan, cea care a decis măsurile preventive în cazul tinerilor acuzați de viol din Vaslui, a explicat marți în plenul Consiliului Superior al Magistraturii că partea vătămată i-a cerut arest la domiciliu în ședința de judecată pentru cei care au recunoscut fapta.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
06 Oct, 09:57 Poetului Marin Ifrim
Ica Ungureanu a comentat pentru articolul Marin Ifrim, lansare de carte la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman“:
Spre naltul cer, când ai urcat, Prin uurbea noastră umlă zvonul, Că ai rămas în lift blocat... De ce n-ai mers cu avionul?
06 Oct, 09:32 mizerie
\\\\\ a comentat pentru articolul Profesorii buzoieni protestează astăzi în fața Ministerului Educației pentru înlocuirea Getei Burducea:
e o mizerie peste tot .....ori unde se numesc directori si sefi numai pe cunostinte... vezi ce multe exemple exista de la scolile din varful muntelui pana jos.....
06 Oct, 09:07 În viitor
DIDU a comentat pentru articolul Ce i-a enervat pe social-democrații din Consiliul Județean care au transformat sala de ședințe în menajerie:
În viitor, când va mai fi o ședință, se va valida plecarea lui Drăgoi și introducerea unui consilier PSD!
Google PageRank Checker