26 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 04, 2016 00:59 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
644

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Fotbal: Duckadam, la 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor - România va avea în curând un campionat de amatori
Miercuri, Mai 04, 2016 00:29 AM

Fostul portar Helmuth Duckadam a declarat, marți seara, la 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, că fotbalul românesc este în declin și în curând Liga I va fi un campionat de amatori deoarece nimeni nu mai dorește să investească.

Fotbal: Marius Lăcătuș - Nu cred că vreo echipă românească va mai câștiga vreodată un trofeu european
Miercuri, Mai 04, 2016 00:13 AM

Fostul fotbalist Marius Lăcătuș a declarat, marți seara, la finalul festivității organizate de CSA Steaua cu ocazia aniversării a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, că nu crede că vreo echipă românească va mai câștiga vreodată un trofeu european.

Dîncu: Îi voi propune noului ministru al Culturii un profesionist de excepție la conducerea Operei - Beatrice Rancea
Marti, Mai 03, 2016 23:49 PM

Vicepremierul Vasile Dîncu afirmă că ''unele conflicte și manifestări spontane'' au dus la pierderi de imagine absolut nemeritate pentru colectivul Operei Române, precizând că în urma mai multor întâlniri și discuții avute cu angajații instituției nu a primit revendicări de natură conservatoare, ci mai degrabă revendicări care țin de nevoia de reformă, de modernizare.

Fotbal: Iordănescu - Mi-aș dori la națională măcar 3 dintre jucătorii care câștigau Cupa Campionilor Europeni în 86
Marti, Mai 03, 2016 23:48 PM

Selecționerul Anghel Iordănescu, prezent, marți seara, la festivitatea organizată de CSA Steaua cu ocazia aniversării a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni la fotbal, a declarat că și-ar dori la echipa națională a României pentru EURO 2016 măcar trei dintre jucătorii care au realizat performanța din 1986.

Fotbal: Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, deși a pierdut cu Bayern Munchen (1-2)
Marti, Mai 03, 2016 23:44 PM

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, deși a a fost învinsă în deplasare de Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-1), în manșa a doua a semifinalelor competiției.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
03 May, 18:42 Inutil sa specific cui ma adresez...
Unu' a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
Domnule profesor, tot ce ați scris ar fi de tot râsul, daca n-ar fi jalnic: modelul hoțului care strigă „Hoții!”. Cine e sătul de comentarii ca ale mele? Dumneavoastră, profesorii? Pai dumneavoastră îi „educați” pe copiii mei și o faceți atât de rău încât, conștient fiind de nivelul redus al învățăturilor dvs, ca să fiu sigur că vor fi, totuși, pregătiți pentru viață, trebuie să vă plătesc încă o dată, în particular, pentru „meditații”. Cu ani în urmă nu exista această instituție, a „meditațiilor”, dar dvs, PROFESORII, ați transformat-o într-un sistem național. În frunte cu șeful statului! Chiar nu vă e rușine pentru gradul de nesimțire la care ați ajuns? Acum vi se pare normal să va bateți joc inclusiv de limba română, care se învață timp de 12 ani în școală? Chiar nu vă e rușine? Cum aveți curajul să stați în fața copiilor noștri când vă știți atât de agramat? Sau nu vă pasă? Nu sunt nicidecum om politic, ba chiar îi urăsc pe politicieni, pentru că mai ales ei ne-au adus în actuala stare nenorocită, dar dacă politicienii ar fi aceia care să vă tragă la răspundere, i-aș iubi. Asta pentru că politicienii au pervertit poporul român, dar dumneavoastră, profesorii, AȚI DISTRUS VIITORUL ROMÂNIEI...
03 May, 16:30 Tot unul
Profesor a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
Domnule ,,Tot Unu" imi cer scuze ptr.b mic(am scris in graba de pe tel).In acele timpuri nu prea erau profesori corupti si nici slab pregatiti ca acum.Suntem satui de comentarii ca ale dumneavoastra.Profesorii isi desfasurau orele corect,nu erau copiii f.slab pregatiti ptr.examene si ptr.bac.Aceasta se datoreaza si neglijentei profesorilor de acum,sau datorita pregatirii lor?Folositi dumneavoastra detalii din DOOM 2 daca va considerati asa de pregatit.Din generatiile noastre au iesit foarte multi copiii ,,destepti"daca va plac asemea expresii ,fara pile ,fara politic ci doar pe merit.Pacat de gandirea dumneata !Te rog sa lasi partea politica si sa privesti numai spre educatie,ca politicienii sunt toti corupti !Imi cer scuze daca v-am deranjat !De fapt in zilele de azi sunt si ministri care nu stiu tabla inmultirii!
03 May, 14:28 Nenorociri?
Tot Unu' a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
@ Profesor. Dle Profesor, trecând (cu greu, mărturisesc) peste numărul uriaș de erori de punctuație și de editare (găsiți detalii în DOOM 2, dacă ați auzit de el!) pe care le-ați făcut în rândurile de mai sus, rămân cu o mare nedumerire: în gândirea dvs, a nu da profesori afară din sistem, indiferent cât de slabi pregătiți, sau de corupți sunt, reprezintă un atu pentru un șef de Inspectorat Școlar? Mare minune de gândire progresistă aveți! Atunci cum de vă sperie "nenorocirile din învățământul buzoian (cu "b" mic!)? Nu cumva chiar dvs, profesorii sunteți cauza lor directă?...
Google PageRank Checker