25 de ani
de presa libera
Vineri, Mai 29, 2015 08:51 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
605

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Cutremur de 3,3 grade pe scara Richter în județul Vrancea, vineri dimineață
Vineri, Mai 29, 2015 08:11 AM

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineață, la ora locală 3,36, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului /INFP/. Seismul a avut loc la o adâncime de 137 de kilometri. Localitățile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (37 kilometri), Focșani (46 kilometri), Râmnicu Sărat (49 kilometri), Târgu Secuiesc (50 kilometri) și Mărășești (54 kilometri).

RECORDURI: Cel mai mare artropod terestru din lume
Vineri, Mai 29, 2015 08:08 AM

Crabul cocotier (Birgus latro) este cel mai mare artropod terestru din lume, fapt consemnat în Cartea Recordurilor 2015. Artropodele, potrivit dexonline.ro, sunt o încrengătură de animale nevertebrate, cu corpul format din inele articulate, cu membre perechi, simetrice și articulate, și cu schelet extern, chitinos.

Patrimoniu universal în mâinile jihadiștilor: ONU, decisă să salveze monumentele culturale irakiene
Vineri, Mai 29, 2015 08:03 AM

Adunarea Generală a ONU a estimat că distrugerea de către jihadiști a monumentelor culturale irakiene poate fi calificată drept crime de război și a decis să se mobilizeze pentru a evita comercializarea operelor furate, relatează AFP.

DOCUMENTAR: 30 de ani de la tragedia de pe stadionul Heysel
Vineri, Mai 29, 2015 07:55 AM

Seara zilei de 29 mai 1985 va rămâne una de doliu pentru fotbalul mondial. Pe stadionul Heysel din capitala Belgiei, Bruxelles, s-a consemnat una dintre cele mai mari tragedii, un număr de 39 de microbiști pierzându-și viața și alte șase sute fiind răniți.

Bacili activi de antrax, presupuși a fi expediați din eroare spre 18 laboratoare americane
Vineri, Mai 29, 2015 07:47 AM

18 laboratoare americane sunt suspectate că ar fi primit din eroare bacili activi de antrax, expediați de un laborator militar, informează AFP, citând surse din Pentagon și Centrele de Control și Prevenție a Maladiilor (CDC).

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 May, 07:43 mana n mana
alina a comentat pentru articolul Ionescu și Olariu, cu mâna sus alături de Boșcodeală pentru WC-ul de 3 miliarde de lei:
bebe ionescu ai dovedit pt a n oara ca esti pesedist ,,,,nu ai nicio sansa sa candidezi la primarie din partea pnl ...esti sluga lu boscodeala rusine ,,,,buzaul are nevoie de barbati adevarati nu de carpe sa se stearga psd cu ele pe jos
29 May, 06:41 c
DAN a comentat pentru articolul Bani publici pentru un avocat care să-l scoată basma curată pe directorul Burada de la URBIS:
Pentru a doua oară consilierii municipali,sau facut “preș“, pentru a accoperi fraudele comise de multisecularul Burada,cel mai mare hoț ,căpusar și vaporizator de bani publici, câinele de pază al lui Boscodeală. Acum consilierii locali îi angajează hoțului,pe bani publici un avocat, ca sa îi susțină cauza?!?. Era de așteptat,să se întâmple așa,întrucât consilierii locali mare parte dintr ei,au fost numiți sau trecuți pe liste de marele escroc, care printre altele,mai este și vicepreședintele organizției municipale PSD .Deci consilierii,la chemarea partidului își apaără HOȚII !?? Se vede ca această adunătură de lingăi ,care mai de care mai slugarnic partidului, nu au învățat nimic din dosarul Gloria,când au apărat un alt HOȚ. De această dată fraudele si nu arieratele sunt mult mai mari. Probabil ca aleșilor le—au fost promise și niscavai prime,din partea partidului,pe banii electorayului !
29 May, 06:18 coment
lari a comentat pentru articolul Bani publici pentru un avocat care să-l scoată basma curată pe directorul Burada de la URBIS:
Oare cit vor mai sta in functii astfel de oameni?,prietenii lui boscodeala,infractori recunoscuti,care de mai bine de 10 ani au jefuit URBIS,oare cind DNA,va scoate la iveala hotiile de milioane de euro din aceasta societate,oare cind smenarii astia vor plati si prejudiciul dar si cu puscaria pentru faptele penale.
Google PageRank Checker