25 de ani
de presa libera
Sambata, Martie 28, 2015 03:43 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de Cristian IONESCU
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
578

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Programul nuclear iranian: Kerry și Lavrov convin asupra unei posibile reuniuni ministeriale
Sambata, Martie 28, 2015 02:55 AM

Secretarul de stat american John Kerry și omologul său rus Serghei Lavrov au convenit vineri la telefon asupra posibilității unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe duminică, în cadrul discuțiilor lor asupra programului nuclear iranian purtate în Elveția, a anunțat Ministerul rus, informează AFP.

UE menține Hamas pe lista teroristă, în ciuda unei decizii a justiției
Sambata, Martie 28, 2015 02:52 AM

Uniunea Europeană a menținut vineri Hamas pe lista sa de organizații teroriste, după ce a făcut recurs la o decizie a justiției obligând-o să retragă mișcarea islamistă palestiniană.

Fitch retrogradează ratingul Greciei, din cauza "riscurilor ridicate" asupra datoriei
Sambata, Martie 28, 2015 00:53 AM

Agenția de notație financiară Fitch Ratings a retrogradat vineri ratingul datoriei Greciei cu două trepte, la "CCC", arătând spre "riscul ridicat" în discuțiile dintre Atena și creditorii săi internaționali.

Handbal feminin: Mureșul Tg. Mureș - CSM Ploiești 23-26, în Liga Națională
Vineri, Martie 27, 2015 23:21 PM

CSM Ploiești a învins ''lanterna roșie'' SC Mureșul Tg Mureș cu scorul de 26-23 (11-13), vineri, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Judecătoarea Carmen Marinescu rămâne în arest preventiv
Vineri, Martie 27, 2015 23:10 PM

Judecătoarea Carmen Marinescu, președintele suspendat al Tribunalului Olt, rămâne în arest preventiv, a decis definitiv vineri Înalta Curte de Casație și Justiție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Mar, 17:56 Scule
ion pribeagu a comentat pentru articolul Ce (mai) fac aleșii buzoienilor în Parlament (III):
Aceste personaje sunt sculele noastre de confecționat feicirea! Cu ei în gând dormim, cu ei în gând ne sculăm! De atâta fericire și bucurie, datorată lor, nu prea mai ne arde de nimic! Am sta toată ziua cu gura căscată să ne pice stropi de nectar de la ei , să dăm drumul la miere și unt în valuri și să „ni se dea!”.Nu contează ce da să ni se dea pe măsură ce ne întoarcem de pe o parte pe alta la iarbă verde în bătaia soarelui de primăvară... Ce caută Niculicea la Buzău, e din Niculești, dar Teodoroviciu e din Calvini, sau alții a căror nume îmi scapă. Măi buzoieni chiar n-avem aici oameni cu care să ne mândrim???
27 Mar, 17:18 Felicitări
ionescu o. a comentat pentru articolul DSVSA Buzău, condusă de un consilier superior:
Felicitări noului director, mult spor și speranțe în creșterea animalelor
27 Mar, 16:46 nus@ter.com
galica a comentat pentru articolul Alexandru Dunel de la Urbis, „viceprimarul străzii“:
Eu nu sunt de acord cu aceasta viziune ca cei mai in virsta trebuie deci imperativ sa plece si sa lase locul celor tineri,eu cred ca hotii,Impostorii,incompetentii, indiferent de virsta sa ne lase ,si solutia, evident valabila pentru zona publica,politica si administrativă este ca acestia nu mai trebuie sustinuti prin vot,iar averile nejustificate trebuiesc confiscate.
Google PageRank Checker