25 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 30, 2015 17:26 PM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
615

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Anghel (BVB): Bursa de la București a rezistat mai bine turbulențelor comparativ cu marile burse europene; scăderea a fost sub 1%
Marti, Iunie 30, 2015 17:17 PM

Bursa de la București a rezistat mai bine turbulențelor generate de un potențial Grexit (ieșire din zona euro a Greciei n.r.) comparativ cu alte burse mai mari din Europa, în principal pe fondul dimensiunii pieței, "care ne-a protejat", și a situației macroeconomice foarte bune a României, a declarat pentru AGERPRES președintele Consiliului de Administrație al BVB, Lucian Anghel.

Fitch a retrogradat băncile elene la 'RD' (intrare restricționată în incapacitate de plată)
Marti, Iunie 30, 2015 17:12 PM

Fitch Ratings a retrogradat ratingurile de credit ale principalilor creditori eleni - Piraeus Bank SA, Eurobank Ergasias SA, National Bank of Greece și Alpha Bank AE - după ce Banca Centrală a Greciei a recomandat închiderea băncilor și impunerea de restricții asupra mișcărilor de capital, în dorința de a evita colapsul sistemului financiar, se arată într-un comunicat al agenției de evaluare financiară.

Un alergolog timișorean lucrează la un vaccin revoluționar împotriva alergiei la ambrozie
Marti, Iunie 30, 2015 17:10 PM

Alergia la ambrozie ar putea fi tratată cu un vaccin revoluționar, aflat în faza studiilor de laborator și de testare, la care lucrează prof. univ. dr. Carmen Bunu de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Timișoara, împreună cu o echipă de alergologi din Viena.

Elemente cheie ale limbajului uman au fost descoperite în "pălăvrăgeala" păsărilor
Marti, Iunie 30, 2015 17:04 PM

Capacitatea de a atașa sunete pentru crearea de mesaje inteligibile nu aparține exclusiv oamenilor, potrivit unui studiu publicat în revista "PLoS Biology" care relevă că o specie de pasăre numită "pomatostoma cu calotă maron", care este un fel de vrabie, are și ea această capacitate de a comunica, informează AFP.

Arheologi germani au reconstruit și testat o ambarcațiune din vremea Imperiului Roman
Marti, Iunie 30, 2015 16:59 PM

Arheologi germani au construit o copie fidelă a unei bărci romane de acum 2000 de ani și au testat-o pe linia de plutire, informează agenția DPA.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Jun, 15:07 scirba
max a comentat pentru articolul Blat de toată jena între liberalul Romanescu și PSD: primul s-a făcut că-și dă demisia, ceilalți s-au făcut că nu-l lasă să plece:
Ce poti cere de la cineva acuzat de colaborare cu fosta secu?Hai sa fim seroisi,romanescu,dragoi,et companii toate cozile astea de topor ;;;;;;;;;;astia_s liberali?
30 Jun, 13:26 blatistii
ionescu a comentat pentru articolul Blat de toată jena între liberalul Romanescu și PSD: primul s-a făcut că-și dă demisia, ceilalți s-au făcut că nu-l lasă să plece:
inca o data s-a demonstrat blatul dintre vechiul pnl si psd ,,,,adica USL functioneaza la buzau,TOT INAINTE CA ,COMUNISTII
30 Jun, 12:58 Bravo!
Buzaul nu moare cand vor cainii trandafirii a comentat pentru articolul PSD în opoziție, mai periculos decât la guvernare!:
Un articol minunat ,domnule Marin Ifrim!
Google PageRank Checker