25 de ani
de presa libera
Sambata, Martie 07, 2015 06:18 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de Cristian IONESCU
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
1

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Fotbal - Liga I: ASA Tg. Mureș - Dinamo 2-1
Vineri, Martie 06, 2015 22:39 PM

ASA Tg. Mureș a învins pe Dinamo București cu scorul de 2-1 (0-1), vineri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

ÎCCJ: Alina Bica, Dorin și Alin Cocoș rămân în arest preventiv
Vineri, Martie 06, 2015 22:34 PM

Alina Bica, Dorin și Alin Cocoș, precum și Ionuț Florentin Mihăilescu rămân în arest preventiv în dosarul "Bica 2", a decis vineri Înalta Curte de Casație și Justiție.

Jihadiștii grupării Statul Islamic au circa 50.000 de conturi pe Twitter
Vineri, Martie 06, 2015 20:44 PM

Rețeaua de socializare Twitter găzduiește în prezent cel puțin 46.000 de conturi ale unor membri ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI), relatează vineri ediția online a postului BBC citând un studiu american.

Autorul atacului terorist de la parlamentul canadian voia să răzbune morții din țările islamiste
Vineri, Martie 06, 2015 20:42 PM

Michael Zehaf-Bibeau, care a împușcat mortal un militar la 22 octombrie la Ottawa înainte de a fi ucis în incinta Parlamentului canadian de forțele de ordine, voia să răzbune intervenția militară a Canadei în Afganistan și Irak, conform unei înregistrări video publicate vineri de către poliție, relatează AFP.

Atletism: Triplă franceză la 60 m garduri, la CE de la Praga
Vineri, Martie 06, 2015 20:31 PM

Trimisul Agerpres, Teodora Oprea, transmite: Proba masculină de 60 m garduri s-a încheiat cu o triplă franceză, după o cursă splendidă, în care cei trei ocupanți ai podiumului de premiere, Pascal Martinot-Lagarde, Dimitri Bascou și Wilhem Belocian au fost despărțiți de doar 3 sutimi de secundă.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
06 Mar, 13:38 Pe ochi frumo�i
ionescu o. a comentat pentru articolul Ministrul ,,Făt-Frumos“, senatorul PSD de Buzău Eugen Teodorovici, chemat de liberali în Parlament la urecheală:
Eu cred că domnul Teodorovici este depășit de situație. Nu știu câți subordonați are și nici dacă face vreo evaluare sau vreun control asupra felului cum sunt cheltuite fondurile europene. Băniesc doar că stă „călare” pe fondurile europene și după cum clientul care le solicită „deschide ușa cu cotul”așa le și orientează. Păi priviți în „curtea” POSDRU la noi:grupurile sunt clar clientelare, documentele formale-artificiale, persoanele implicate alese pe ochi frumoși, numeroase documente au doar titlul schimbat, conținuturile se repetă, încasările însă se fac. Poate toate acestea pot fi trecute cu vederea mai ales dacă grupurile clientelare sunt făcute pe ochi... Ceea ce e inadmisibil se referă la evaluarea feed-back-ului: unde se vede efectul la beneficiarul acestor cheltuieli, ELEVUL???Grupurile sunt punctate, banii luați de „cei în drept”, bifăm ctivitatea, dar nu interesează pe nimeni cu ce scop s-a făcut acestă cheltuială???Chiar credeți că „Europa” asta nu vede? Se prea poate să avem surprize deoarece în nici un caz banii europeni nu sunt dați pe ochi frumoși sau zâmbete politice lascive...
06 Mar, 06:19 coment
Bibescu.d a comentat pentru articolul Ministrul ,,Făt-Frumos“, senatorul PSD de Buzău Eugen Teodorovici, chemat de liberali în Parlament la urecheală:
Este convocat de catre foștii colegi de partid,ca doar nu eu am candidat in 2008 ,ca liberal ,pentru Parlament ,in Vrancea.Mai nou se pare ca in curind v a fi convocat si de catre DNA,numele lui aparind alaturi de Tariceanu,Vlădescu, in niste inginerii financiare,iar surprizele urmeaza in ceea cel priveste pe tehnocratul teodorovici,pe acest gigolo imbogatit de cind lucrează la stat,adica dintotdeauna.
06 Mar, 01:17 FELICITARI
AMERICANU1968 a comentat pentru articolul Tâlharul din Gherăseni nu a acționat deloc la întâmplare:
FELICITARI POLITISTILOR DIN BUZAU,BRAILA SI BUCURESTI PENTRU PRINDEREA ACESTUI INFRACTOR,II ROG TOT PE ACESTIA SAU ALTE ORGANE ABILITATE ALE STATULUI SA FACA SI O ANCHETA CU PRIVIRE LA MODUL CUM FUNCTIONEAZA POLITIA DIN ACEASTA ZONA(SPTATARU,COSTESTI,GHERASENI) IN SPECIAL ACEI SEFI DE POST CARE RASPUND DE ACEASTA PARTE A JUDETULUI BUZAU CA NU CUMVA SA NU FIE SI EI IMPLICATI IN ANUMITE INFRACTIUNI CUM AR FI FAVORIZAREA SI ALTOR INFRACTORI,PROTEJAREA INFRACTORILOR???!!! CARE ISI FAC VEACUL FOARTE DES SI REMARCANDU-SE PRIN FURTURI,TALHARII SAU ALTE INFRACTIUNI,AMINTESC ASTFEL FURTURILE DIN TOAMNA LUI 2014 DIN GHERASENI,FURTURILE DIN COSTESTI DIN PERIOADA 2010-2015,CELE 9 CASE SPARTE DIN SPATARU LA PERIOADE FOARTE SCURTE DE TIMP SI ALTELE ,TALHARIILE DIN ZONELE ACESTEA,PROTEJAREA ANUMITOR INFRACTORI APROPIATI LOR,SI ALTE INFRACTIUNI.... SI DE CE OARE NU SE INREGISTREAZA ACESTE DOSARE PENALE????ADICA MAJORITATEA NU SUNT INREGISTRATE!!!???NU CUMVA ACESTIA FAVORIZAND INFRACTORII DIN ACEASTA ZONA(SPATARU+COSTESTI+GHERASENI) FAC ASTFEL CUMVA INFRACTIUNI CARE SUNT PEDEPSITE IN NOUL COD PENAL !!! ABUZ IN SERVICIU ,TRAFIC DE INFLUENTA ,CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT,FAVORIZAREA INFRACTORILOR,LUARE DE MITA,INSELACIUNE,SPRIJINIREA UNUI GRUP INFACTIONAL ORGANIZAT...?NU CUMVA CINEVA TREBUIE SA RASPUNDA ACOLO CAT DE CURAND IN FATA ORGANELOR ABILITATE ALE STATULUI?SA RASPUNDA IN FATA DNA....DIICOT.....?NU CUMVA ACEASTA DEBANDADA CARE SE PETRECE ACOLO TREBUIE SA SE FINALIZEZE CU RASPUNDEREA PENALA A VINOVATILOR?AM INCREDERE CA ACELE INSTITUTII ABILITATE ALE STATULUI VA LUA MASURI SI VA TRAGE PE CEI VINOVATI LA RASPUNDERE !!!INCA O DATA FELICIT POLITIA BUZAU,BRAILA SI BUCURESTI CA AU REUSIT LA REZOLVAREA ACESTUI CAZ DAR SI A TRUSTULUI DE PRESA OPINIA BUZAU PENTRU CA AU ARATAT ADEVARUL SI II ROG IN CONTINUARE SA CONTINUE ACESTE ACHETE JURNALISTICE CARE AR TREBUI SA DEMASTE SI ADEVARATA FATA A CELOR CARE PROTEJEAZA INFRACTORII...CARE SUNT MULTI LA NUMAR IN ACEA ZONA...!CU MULTA CONSIDERATIE AMERICANU1968
Google PageRank Checker