26 de ani
de presa libera
Marti, August 30, 2016 06:06 AM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
654

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

AGERPRES A TRANSMIS... - 30 AUGUST
Marti, August 30, 2016 06:00 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 30 august
Marti, August 30, 2016 05:30 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 30 august
Marti, August 30, 2016 05:00 AM

Italia: Premierul Matteo Renzi va prezenta un plan național pentru a spori siguranța în caz de cutremur
Marti, August 30, 2016 04:45 AM

Premierul italian Matteo Renzi a promis luni că va prezenta un plan național pentru a spori siguranța în caz de cutremur, în timp ce echipele de salvare continuă căutarea de cadavre după seismul de săptămâna trecută în care și-au pierdut viața cel puțin 292 de persoane, transmite Reuters.

Garda de Coastă italiană: Circa 6.500 de imigranți au fost salvați luni în largul Libiei
Marti, August 30, 2016 03:14 AM

Garda de Coastă italiană a anunțat luni seară că a coordonat salvarea a circa 6.500 de imigranți în largul Libiei, una dintre cele mai încărcate zile din ultimii ani în Marea Mediterană, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Aug, 21:25 Padurea Crang!
Enache a comentat pentru articolul Constantin Toma: „Nu voi rămâne în memoria oamenilor drept cel care a tăiat Pădurea Crâng“:
Domnule Primar!Stimati concitadini!Cati dintre dvs.ati avut placerwa sau curiozitatea sa parcurgeti pe jos sau cu bicicleta ,extiderea parcului ,padurea Crang propriu zisa?Ar fi o oaza de placere,sa intri si sa petreci in aer liber cateva minute.Dar spun bine ca ar fi,deoarece se taie in draci totul ,se taie copaci tineri stejari in buna stare este jalnic,si cine credeti ca taie si fura cu masina personala ,tocmai odiosul de padurar.Intrbat de ce jefuieste?? cu tigarea in mana raspunde"furati si voi daca puteti".Stiti prea bine ca acum ceva ani au defrisat cateva hectare ,padure tanara pusa la linie in apropiere de centura ,tocmai in ideea ca cineva sa-si faca loc cu niste "casute".S-a pornit un scandal si au plantat niste puieti aiurea.Despre ce vorbim|?Silvicul se grabeste s-o extermine,acum daca primaria ar gestiona-o in interesul buzoienilo nu ar fi rau ,dar cine stie ce intentii au.Asa ca ,buzoieni fiti cu ochii in patru si nu lasati sacalii sa decimeze plamanul orasului.
29 Aug, 19:23 Taranii pe camp
Sperminator a comentat pentru articolul Liga IV debutează pe 2 septembrie:
Sunt vai de steoaia lor de fomisti , au si ei campionat la judetul saracilor mizerabili
29 Aug, 17:11 Promovabilitate bac
Bondarul a comentat pentru articolul Doar 23 % dintre concurenți au luat Bacul de toamnă la Buzău:
Cam mulți promovați în această sesiune!
Google PageRank Checker