25 de ani
de presa libera
Sambata, August 01, 2015 21:10 PM

Cultura

Florin Busuioc joacă la Buzău în „Fidelitate“

de
Cultura  |
17.09.2013, 21:00
623

Este considerat unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de pe micile ecrane şi, chiar dacă toţi ştiu că este actor, puţini au avut prilejul să îl vadă evoluând pe scenă. Este vorba despre Florin Busuioc de la ProTv, cel care luni joacă la Buzău, în spectacolul „Fidelitate”, de Chazz Palminteri. „Busu” face echipă în distribuţie cu Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Spectacolul este programat de la ora 19,30, la sala Consiliului Judeţean, preţul unui bilet fiind de 60 de lei, 40 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi. Rezervările se pot face la telefon 0723.429.264.

„Fidelitate” este povestea unui asasin plătit, a victimei sale şi a unui soţ care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană, este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soţul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soţul încornorat? Oare Tony şi Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Şi până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar şi o analiză plină de vigoare şi umor a vieţii de cuplu.

Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum şi o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuţie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) şi Ryan O’Neal (Jack Connor). „Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenţia publicului larg şi în ­ca­litate de scenarist şi dramaturg.           

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Harghita:Tisza Gergo și Dawid Godziek, câștigători ai celui mai mare concurs de MTB și BMX din România
Sambata, August 01, 2015 21:01 PM

Tisza Gergo, un sportiv de numai 17 ani din Ungaria, și Dawid Godziek, din Polonia, sunt câștigătorii celei mai mari competiții de BMX și MTB dirt jumping din România, care s-a desfășurat la Miercurea Ciuc.

Fotbal - Liga I: Pandurii Tg. Jiu - CSMS Iași 3-0
Sambata, August 01, 2015 20:50 PM

Pandurii Tg. Jiu a învins-o pe CSMS Iași cu scorul de 3-0 (2-0), sâmbătă, la Drobeta-Turnu Severin, într-o partidă din etapa a patra a Ligii I de fotbal.

Eduard Novak, vicecampion mondial în proba de fond la Nottwill
Sambata, August 01, 2015 20:47 PM

Campionul paralimpic Eduard Novak a ocupat sâmbătă locul II în proba de fond a Campionatului Mondial de Paraciclism de la Nottwill, Elveția, rezultat care îi dă speranțe mari pentru anul viitor, la Rio.

Finlanda: 30 de arestări la un marș neonazist în centrul țării
Sambata, August 01, 2015 20:26 PM

Poliția finlandeză a operat sâmbătă în jur de 30 de arestări în urma ciocnirilor izbucnite la o defilare a neonaziștilor la Jyväskylä, în centrul țării, relatează AFP.

John Kerry a sosit la Cairo, pentru relansarea dialogului strategic americano-egiptean
Sambata, August 01, 2015 19:25 PM

Secretarul de stat al SUA, John Kerry, a sosit sâmbătă după-amiază în Egipt, cu obiectivul de a relansa parteneriatul strategic între cele două state aliate, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
01 Aug, 11:13 Sunt profet, ce mai!!!
Iulian gavriluta a comentat pentru articolul Toți cei trei candidați la conducerea IȘJ au picat concursul de la Ministerul Educației:
Sunt multe lacune in dosarul Ioneliei, cu toate ca a luat nota mare, a picat oralul....si va pica in continuare....cine vede altfel sau crede in contestatii viseaza mult si prost! treziti-va!!! Inca o data sunt profet : AM ZIS CINE VA CASTIGA!!! :))
01 Aug, 10:18 stiu eu
Ioana a comentat pentru articolul Toți cei trei candidați la conducerea IȘJ au picat concursul de la Ministerul Educației:
A predat la Meserii si Servicii, dar acum cred ca s-a transferat la Economic. Na, cine tine cutitul in mana isi taie si lui o felie mai mare. Toti inspectorii au grija sa-si aranjeze un post la scolile mari, e deja un obicei. Din cate aud, oricum pe la Meserii si Servicii nu dadea pe la ore, dar cum sa te iei de asa personalitate politica si administrativa?!
01 Aug, 00:40 ce-i cu aceasta burducea
adelina a comentat pentru articolul Toți cei trei candidați la conducerea IȘJ au picat concursul de la Ministerul Educației:
In ce scoala a fost burducea?
Google PageRank Checker