Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat, de la trei firme, noi servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, valoarea acordului cadru fiind estimată la 89,3 milioane de lei (19,22 ­mi­lioane euro), fără TVA, potri­vit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordurile-cadru de lucrări au ca obiect “Întreţinere curentă pe timp de vară – parte carosabilă, acostamente, benzi de urgenţă şi benzi de încadrare anul I – anul IV D.R.D.P. Bucureşti”.

Valoarea totală a contractelor este 89,26 milioane de lei (19,22 milioane euro), fără TVA.

Cele trei firme care au câştigat sunt Teo Trans Consulting din Bucureşti, Porr Construct din Bucureşti şi Athos COM din judeţul Sălaj.

Cel mai mare contract, cu o valoare estimată la 33,28 milioane lei (7,16 milioane euro), fără TVA, a fost acordat Porr Construct.

O porţiune din autostrada Bucureşti-Constanţa este contractată de Teo Trans Consulting, constractul de întreţinere are o valoare de circa 10,6 milioane lei, fără TVA.

Contractul pentru întreţinerea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti este încheiat cu Teo Trans Consulting, ­va­loarea acestuia fiind de circa 1,2 milioane lei. Tot  Teo Trans Consulting a câştigat contractul pentru întreţinearea autostrăzii Bucureşti-Piteşti, ­va­loarea acordului-cadru fiind de aproximativ 15,4 milioane lei. Pentru drumurile naţionale din judeţul Buzău, CNAIR a încheiat contract de întreţinere cu vor fi înreţinute de societatea Athos Com din judeţul Sălaj, valoarea contractului fiind de aproximativ 28,6 ­mi­lioane lei. Este vorba despre firma care, în asociere cu SC RIPOSTA TRANS SRL & SC ADY COMSERVICE SRL, asigură deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţ în perioada 2016-2020.

 

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

DISTRIBUIȚI
loading...