Când Firea a câştigat primăria Capitalei, Dragnea i-a oferit trei trandafiri roşii şi a zis aşa: un trandafir este pentru tenacitate, altul e pentru curaj şi altul e pentru responsabilitate. Firea îi mulţumea „domnului preşedinte” pentru încre­dere şi îi promitea că „împreună vom demonstra că PSD respectă cetăţeanul român” etc, etc.

Să stăm liniştiţi, de la scena asta, din iunie 2016, nu s-a schimbat nimic. Şi Dragnea, şi Firea ne urăsc la fel de mult. Tot răul care ni se întâmplă li se datorează în egală măsură. Au susţinut şi susţin aceeaşi maşinărie criminală numită PSD. În rest, un infractor se ia puţin în gură cu baroneasa cu şcoala terminată la Antenele unui alt infractor. Doar că sceneta lor nu are absolut nicio legătură cu noi. Pe noi doar ne urăsc, atât.

Oricum, e incredibil cât zgomot face PSD. E, cred, fără precedent. Ca un partid care deţine mai toată ­pu­terea să provoace scandaluri care să destabilizeze constant ţara prin aşa-zise dispute interne. Cum fabrică ei tot felul de intrigi, cum bombăne ei pe la colţuri, cum se ceartă ei ca nişte mahalagioaice. Aproa­pe că-ţi vine să crezi că, gata, domnule, acum se rupe partidul. Acum scăpăm de ei.

Numai că nu scăpăm de ei, în niciun caz nu ei ne scapă de ei. Ei doar fac orice numai să nu muncească. Orice numai să nu mai apucăm noi să ne gândim la programul lor de guvernare, la cum nenorocesc sistemul de justiţie, la cum îşi bat joc de banii noştri, la promisiunile pe care le-au făcut când au câştigat primăriile, consiliile judeţene. Orice numai să ne ţină ocupaţi cu ţăţismele lor. Asta e şi ceea ce privim acum. Filmul serial PSD versus România, care a ajuns la episodul Dragnea-Firea.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. DNA-ul trebuie sa puna din nou tunurile pe bugetari, ca banul public e al tuturor romanilor . Si postacul ciumei rosii „pixelul albastru” bagat la zdup ca acolo merita.

    • Mulțumesc pentru gândul bun. Nu știu cum o să fie noul DNA dar cel vechi știu că și-a bătut joc de ideea de anticorupție. Nu cred să fi existat o instituție mai coruptă decât chiar DNA-ul! Nu aștepta mare lucru nici de la noul DNA în situația în care peste 80% din achizițiile publice, obiectul principal vizat de DNA, se derulează cu firme străine. Dacă vrei să te apuci să investighezi bugetarul român atunci automat agăți și comerciantul străin! Iar străinul este icoană, se știe, nu poți să-l atingi nici c-o floare!
      Nu poate fi corupt doar bugetarul român, de unul singur! Întotdeauna matrapazlâcurile se fac în doi. Chiar și actualul Cod Penal, încă nemodificat de ciuma roșie, pedepsește și coruptul și corupătorul … și ce să vezi, cu aceeași unitate de măsură. Când voi vedea că DNA-ul bagă la pușcărie și români și străini deopotrivă atunci voi dona 20% din veniturile mele DNA-ului, dar mă tem că în următoarea sută de ani nu se va întâmpla așa o minune!

  2. În principiu observațiile sunt corecte, cu o mică precizare, ticăloșii de pesediști nenorocesc sistemul de justiție nelăsând tandemul DNA+SRI să fabrice dosare la toți judecătorii din țară, până în prezent având dosare penale prin sertarele DNA-ului doar 60% dintre judecătorii din România! Ce oameni răi, pesediștii ăștia!

Comments are closed.