27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:15 AM
dragaica

Monden

Fii în formă pentru anotimpul cald cu remedii naturiste

Monden  |
05.05.2017, 15:57
918

   Odată cu revenirea anotimpului cald, începem să reluăm plimbările prin oraș, ieșirile la terase și weekendurile în aer liber. Odată cu noul sezon, revin în tendințe hainele ușoare, unghiile multicolore și zâmbetul larg, purtat ca accesoriu neprețuit. Dar ce ne facem când kilogramele în plus, asimilate pe perioada anotimpului rece și a sărbătorilor ne dau bătăi de cap, iar nutrienții vitali lipsesc, acest lucru văzându-se pe pielea, părul și unghiile noastre?

   O variantă o constituie soluțiile naturiste. Deși se știe că natura este cel mai bun medic, grație plantelor cu efect miraculos asupra organismului uman, este indicat să apelați totuși la specialiști în medicină naturistă. Un astfel de exemplu îl constituie SunWavePharma,compania farmaceutică No. 1 în domeniul Medicinei Alternative ce promovează  o gamă largă de produse naturale în domeniile Gastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL.

   Dar se le luăm pe rând.

Remedii naturiste pentru unghii și păr

   Unghiile și părul sunt cele mai vizibile cărți de vizită ale unei femei, astfel că după un sezon în care s-au confruntat cu frigul și vântul aspru, dar și cu căptușelile sintetice ale căciulilor și mănușilor, sunt binevenite câteva măsuri care să le redea frumusețea și sănătatea.

   Specialiștii recomandă o cură de vitamine pentru a hrăni firul de păr de la rădăcină – în acest sens, efecte benefice au vitaminele B (B3 stimulează metabolismul celular întărind rădăcina, B5 contribuie la dezvoltarea structurală a firului de păr, B6 favorizează sinteza de cheratină), E și F, betacarotenul, fierul (stimulează revitalizarea părului), calciul, magneziul și seleniul.

   De asemenea, Biotina (sau vitamina H) este, adeseori, recomandată ca o vitamină minune pentru părul despicat. Folosită în șampoane și în produse pentru scalp, Biotina poate ajuta și la creșterea părului (s-a demonstrat că atunci când este luat un supliment de Biotina și Zinc, poate trata chiar alopecia). Biotina este la fel de eficientă și pentru unghiile subțiri, care se rup repede; le ajută să-și recapete sănătatea și le fortifiază. Pe lângă produsele de la SunWavePharma, Biotina se regăsește în ouă, banane, avocado, conopida, ciuperci, produse din soia, alune.

Slăbește cu medicamente naturiste

   Pentru că cele mai multe diete drastice pot afecta sănătatea, la fel ca și pastilele de slăbit care conțin substanțe chimice, vă recomandăm tot un produs naturist pentru a vă recăpăta silueta în anotimpul cald. Este vorba despre SlimSun, soluție ce vine în completarea unei diete și a activității fizice, pentru a obține cele mai bune rezultate. SlimSun este un supliment alimentar bazat pe ingrediente naturale, conceput și dezvoltat pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc nu numai să slăbească, ci vor să adopte un stil alimentar sănătos, să își schimbe permanent stilul de viață, sau pur și simplu să își mențină greutatea. Cu ajutorul acestui produs pierdeți în greutate, vă micșorați circumferința taliei și diminuați pofta de mâncare.

  SlimSun conține Chitosan (reduce absorbția grăsimilor la nivel intestinal), extract de fasole albă (reduce absorbția carbohidraților), Chromax (reduce senzația de foame), Advantraz (crește consumul caloric metabolic), Morosil (reduce țesutul adipos). 

(P)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker