27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:16 PM

Actualitate

Fermierii primesc ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorină utilizată în agricultură

de Andreea STROE
Actualitate  |
19.06.2017, 00:00
1491

   Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bu­zău (APIA)  a început, din data de 16 iunie, să facă plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, aferentă cantităţilor de motorină utilizate în perioada 1 ianuarie 2017 – 31 martie 2017 (trimestrul I 2017), conform prevederilor O.M.A.D.R. nr. 1272/2015 cu modificările şi completările ulterioare şi H.G. nr. 1174/2014. Potrivit informaţiilor furnizate de directorul APIA Buzău, Claudia Stelea, pentru trimestrul I au fost depuse 454 cereri pentru sectorul vegetal şi zootehnic. În sectorul vegetal, suma alocată pentru solicitările venite din partea agricultorilor buzoieni este de 2,92 milioane lei, iar pentru cel zootehnic, de circa 476 mii lei. Pentru sectorul îmbunătăţiri funciare nu sunt solicitări, astfel că nu a fost atribuită nicio sumă. Situaţia de anul acesta nu diferă faţă de cea de anul precedent pentru că, aşa cum ne precizează directorul APIA, solicitanţii sunt cam aceeaşi de la an la an, nefiind aproape nici o modificare.       

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

Africa de Sud - Argentina 37-15, în Rugby Championship
Sambata, August 19, 2017 20:34 PM

Selecționata Africii de Sud a învins cu scorul de 37-15 (13-5) reprezentativa Argentinei, într-o partidă din cadrul primei etape a Rugby Championship 2017, competiția rezervată celor patru mari puteri ale sportului cu balonul oval din Emisfera sudică, disputată sâmbătă pe stadionul "Nelson Mandela" din Port Elizabeth.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker