27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:49 AM

Sport

FC Buzău, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României

de Andreea STROE
Sport  |
19.06.2017, 00:00
588

   După promovarea în Liga a 4-a, FC Buzău bifează o nouă performanţă în primul an de la înfiinţare. Echipa pregătită de Vasile Tudose a învins-o, joi seară, pe Stadionul „Gloria”, în ultimul act al Cupei României, faza judeţeană, pe deţinătoarea trofeului, Voinţa Lanurile, scor 3-2, după prelungiri. La capătul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, pentru FC Buzău deschizând scorul Cîmpeanu, în minutul 8, Lazăr egalând pentru Lanurile în minutul 26.

   În prelungiri, după 5 minute, Voinţa a marcat din nou, prin Voinea, dar FC Buzău a revenit incredibil în ultimul minut, când a marcat de două ori, prin Zaplaic şi Cîmpeanu. Premierea cîştigătorilor a fost oficiată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Adrian Petre şi de primarul Constantin Toma, cel care a înmînat şi trofeul. În luna august, FC Buzău va participa în primul tur al Cupei României, faza naţională.

Organizare de 5 stele

  Desfăşurare impresionantă de forţe din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal la finala de joi seară. Spectatorii, prezenţi în număr destul de mare la stadionul din Crâng, şi-au făcut „încălzirea” cu un meci de old-boys, care a pus faţă în faţă foşti mari jucători ai Gloriei şi foste nume cu greutate care au evoluat, de-a lungul timpului, în campionatele judeţene.

   Apoi, finalistele, FC Buzău şi Voinţa Lanurile, au intrat pe teren acompaniate de fanfara militară, dar marea surpriză pregătită de AJF a venit în pauza meciului, când a fost oferit un spectaculos joc de lasere, moment extrem de gustat de public.  

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker