27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:04 AM

Sport

FC Buzău a părăsit Cupa din primul tur

de Andreea STROE
Sport  |
11.08.2017, 00:00
935

   Aventura echipei FC Buzău în ediția 2017-2018 a Cupei României a luat sfârșit după numai un singur meci. Miercuri seară, pe Stadionul „Gloria”, din postura de câștigătoare a trofeului pe plan județean, FC Buzău a întâlnit formația care a reușit aceeași performanță în județul Galați, Zimbrul Slobozia Conachi. Partida a avut două reprize diametral opuse. În prima, fotbalul a cam lipsit din partea ambelor echipe, diferența fiind făcută de un penalty transformat de gălățeni în minutul 37. După pauză, jocul s-a animat subit, FC Buzău restabilind egalitatea, tot dintr-un penalty, după numai 5 minute. Oaspeții au revenit în avantaj în minutul 70, însă buzoienii au mai reușit să egaleze încă o dată, în minutul 78. Cu trei minute înainte de final, gălățenii au mai lovit o dată și au făcut pasul în turul al 2-lea al Cupei României. Formația din Slobozia Conachi a fost însoțită la meciul din Crâng și de o micuță galerie, care a afișat pe parcursul meciului un banner cu mesajul: „Am venit de la Galați să vă dăm o veste: Astăzi drumul vostru în cupă se sfârșește!!!”. FC Buzău, nou promovată în această vară în Liga a 4-a, va susține un nou meci oficial joia viitoare, tot pe Stadionul “Gloria”, unde va întâlni, de la ora 20,00, campioana Metalul în Supercupa Buzăului.

Olimpia Rm. Sărat intră în turul 2

   Fotbalul buzoian a rămas să mai fie reprezentat în actualul sezon al Cupei României de Olimpia Rm. Sărat. For­mația râmniceană va intra în competiție din turul ur­mător, programat miercuri, 23 august, de la ora 17,30. În această fază participă cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediția precedentă a Ligii a 3-a.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker