• Lupta s-a încins la retrogradare

Team Săgeata și Voința Lanurile nu fac pași greșiți pe acest final de campionat și continuăsă rămână în fruntea Ligii a 4-a. Ambele au marcat de câte cinci ori în partidele susținute în deplasare, lidera în fața Locomotivei, iar formația din Lanurile, la Poșta Câlnău. O surpriză s-a înregistrat la Zărnești, unde ocupanta celui de-al treilea loc de pe podium, Avântul, a pierdut în fața Petrolului Berca. Un rezultat de care nu a profitat Înfrățirea Zoița, doar remiză pe teren propriu cu Recolta Sălcioara, dar diferența față de podium s-a micșorat, totuși, la numai patru puncte.

Meci cu goluri multe la Rm. Sărat, unde „liceenii” de la „Ștefan cel Mare” au trecut cu 4-3 de Recolta Blăjani, pe care au trimis-o pe penultimul loc, retrogradabil. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, lupta pentru evitarea retrogradării s-a complicat. Locomotiva, Șoimii Siriu, AS Balta Albăși AS Săhăteni nu pot sta liniștite și punctele care au mai rămas în joc valorează foarte mult.

Deși nu și matematic, Viitorul Vernești pare singura condamnată, mai ales că nu s-a ales cu nimic într-o deplasare teoretic mai accesibilă, la Siriu. Runda viitoare, a 26-a, are ca principal cap de afiș duelul dintre Team Săgeata și Avântul Zărnești.

Liga a 4-a, Etapa a 25-a

Locomotiva Buzău – Team Săgeata: 1-5

Șoimii Siriu – Viitorul Vernești: 3-2

Avântul Zărnești – Petrolul Berca: 2-3

AS Săhăteni – Diadema Gherăseni: 2-3

Phoenix Poșta Câlnău – Voința Lanurile: 2-5

Liceul „Ștefan cel Mare” – Recolta Blăjani: 4-3

AS Balta Albă – Montana Pătârlagele: 0-3

Înfrățirea Zoița – Recolta Sălcioara: 0-0

Clasament

 1. Săgeata 73 p.
 2. Lanurile 66 p.
 3. Zărnești 53 p.
 4. Zoița 49 p.
 5. Pătârlagele 46 p.
 6. Sălcioara 44 p.
 7. Poșta Câlnău 36 p.
 8. Berca 32 p.
 9. Gherăseni 28 p.
 10. Locomotiva 26 p.
 11. Siriu 23 p.
 12. Balta Albă 22 p.
 13. Săhăteni 21 p.

14.”Ștefan cel Mare” 20 p.

 1. Blăjani 19 p.
 2. Vernești 14 p.

DISTRIBUIȚI
loading...