• Baraj cu suporterii alături

SCM Gloria a făcut o regulă din a-şi asigura sprijinul suporterilor la cele mai importante meciuri ale echipelor din cadrul clubului. După fetele de la handbal şi după rugbişti, a venit rândul fotbaliştilor să aibă fanii alături la una dintre cele mai importante partide ale sezonului. Virtual campioană judeţeană, echipa de fotbal va susţine o dublă manşă de baraj, tur-retur, împotriva campioanei judeţului Tulcea, pentru promovarea în Liga a 3-a. Primul joc se va disputa pe 23 iunie, de la ora 18,00, la Tulcea, iar returul, o săptămână mai târziu, la Buzău. Pentru meciul de la Tulcea, conducerea clubului a decis să pună la dispoziţia suporterilor, gratuit, mijloace de transport pentru deplasare, operaţiune care a început deja cu înscrierea pe un tabel a celor care doresc să susţină echipa în acest joc. Înscrierile au început de marţi şi se pot face până duminică, la ora 12,00, în intervalul orar 9,30-17,00. Cei interesaţi de deplasarea de la Tulcea au la dispoziţie trei modalităţi de înscriere:

  1. Telefonic (prin SMS sau apel direct) la oricare din următoarele numere: 0762. 146.211 sau 0745.475.553
  2. Prin e-mail, folosind următoarea adresă: [email protected]
  3. La secretariatul clubului, aflat în Complexul Sportiv “Gloria Buzău”

Tot ceea ce au de făcut suporterii pentru a se înscrie pe lista pentru deplasarea la Tulcea este să comunice seria şi numărul cărţii de identitate/ ale paşaportului, alături de un număr de telefon pentru contact. Deplasarea către Tulcea este programată sâmbătă, 23 iunie, la ora 12,30, din faţa Stadionului ,,Municipal” (n.r., intrare vestiare jucători). Suporterii au obligaţia de a avea asupra lor un act de identitate cu fotografie (carte de identitate sau paşaport).

Campioana Tulcei, încă nestabilită

SCM Gloria trebuie să mai aştepte până duminică pentru a-şi cunoaşte adversara de la baraj. În Liga a 4-a Tulcea mai are de jucat o singură etapă, ultima, din play-off, şi două echipe se luptă pentru titlul de campioană. Lideră este Pescăruşul Sarichioi, care are un avans de două puncte faţă de următoarea clasată, CSM Delta Aegyssus. Totuşi, formaţia din Sarichioi pare a fi mare favorită, urmând să încheie play-offul, duminică, pe teren propriu, cu un meci împotriva Şoimilor Topolog. La rândul ei, CSM Delta Aegyssus va evolua în deplasare, cu Săgeata Stejaru.

DISTRIBUIȚI
loading...