Lovitură de teatru în povestea legată de așa-zisa migrație a „liderului organizației orășenești PNL Pogoanele, Stan Tudor” către Partidul Mișcarea Populară, mișcare anunțată printr-un comunicat de presă de către cei doi parlamentari PMP de Buzău, senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu.

Liberalul Tudor Stan, care este și consilier local al PNL, susține că nu părăsește Partidul Național Liberal. Mai mult, el spune că nu este lider al organizației locale liberale, ci funcția respectivă ar fi deținută de Tudor Vlad, colegul său de partid și de Consiliu Local. Mai mult, el are și o explicație legată de poza pe care cei doi parlamentari PMP au atașat-o comunicatului de presă: „Eu sunt prieten cu domnul Bădulescu, iar pe domnul Mocanu îl cunosc de când eram amândoi în PSD. Eu am fost în PSD până acum vreo trei ani, m-au dat afară, acum sunt în PNL și nu am de gând să plec în alt partid. Este treaba dumnealor ce au spus, să răspundă pentru asta”.

Așa că povestea comunicatului celor de la PMP a început să semene izbitor cu situația dintr-un banc cu Radio Erevan: „Un ascultător întreabă: <Este adevărat că tovarășului Ivan Ivanovici i s-a dat un autoturism Pobeda în Piața Roșie de la Moscova?>. Radio Erevan răspunde: <Da, este adevărat, numai că nu era autoturism, ci ceas, și nu i s-a dat, ci i s-a furat!>.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Unul nu știe ce vorbește , altul nu știe ce gândește!! Cu așa oameni facem politică? Stai liniștit că sunt alți și mai și, uită-te la tanti Vasililca și e suficient. Mergem înainte!!

  2. Ma „mandresc” cu asa chipuri a la’ Mocanu sau cu acest individ caraghios cu numele de Stan Tudor. Uite ca pungile cu malai si zahar au facut minuni prin judet, adjudecate de Mocanu senior, pe vremuri, reusind sa faca din fii-su parlamentar, el nefiind decat unul ce nimeni nu-l cunoscuse, sau vazuse si nimic nu facuse ptr. buzoieni, asa cum nu facuse nici Nicolicea si nimeni nu auzise de el. Dar indivizi ca Boscodeala si fostul sef CJ Mocanu au imbarligat mintile alegatorilor, i-au amagit cu pungile si cu felicitarile de sarbatori si uite asa ne-am pricopsit cu un Nicolicea din Mehedinti si cu un papleaca de Buzau, Mocanu junior. Cai ei sunt multi, firar „samanta” lor sa fie.

  3. Nu se duce nici un om serios la pâmpiți. Cu toți banii lu Mocanu, chiar dacă va cumpăra iar voturi și va vace de douăori pragul în județul fomiștilor nevertebrați, pe țară PMP nu va mai face pragul nici cu ajutorul KGB iștilor din Moldova. Nu vor trece de 3 %, în timp ce ALDE cu toată inactivitatea sa în Buzău, pe țară va trece de 12%. Acolo se vor duce liberalii adevărați dacă Romanescu nu mai poate să și-i țină în propria ogradă.

Comments are closed.