27 de ani
de presa libera
Joi, Aprilie 27, 2017 12:01 PM

Opinii

Există murdării mai mari decât politica

de Călin BOSTAN
Opinii  |
21.03.2017, 00:00
827

   Trei au fost evenimentele care au ţinut capul de afiş al televiziunilor, de ştiri şi specializate în mondenităţi preacu(r)vioase, la finalul săptămânii trecute: decesul unei soliste de muzică populară, asasinatul de la Oradea şi scandalul din partidul lui Tăriceanu şi (încă) al lui Constantin.

   Că ne-am învăţat ca decesul unei personalităţi să fie tratat şi întors pe toate feţele, până la epuizarea privitorului, este una. Că înmormântarea este transmisă în direct, pe toate canalele de televiziune comerciale, aşişderea. Numai că înmormântarea Ilenei Ciuculete a constituit o premieră pentru poporul bineprivitor de pretudindeni: un preot, tocmit să facă parte dintre cei care au săvârşit slujba de înmormântare, a postat pe Facebook imagini ale decedatei în sicriu, în care se vedea faţa îndrăgitei soliste de mu­zică populară. La concurenţă cu vajnicul slujitor al Domnului a fost, însă, un la fel de vajnic slujitor al legii, care a făcut publice imagini cu victima asasinatului din amor de la Oradea, poze din timpul cercetării de la faţă locului, în care se vedea faţa tinerei împuşcate în cap, desfigurată şi plină de sânge.

   La concurenţă cu cei doi descreieraţi, la Bucureşti se dădeau lupte grele în micul partid apărător de penali de toate culorile, dintre micul discipol al lui Dan Voiculescu şi craiul ofilit degrabă scriitor de bileţele roz. O luptă pentru şefia unui partid care există mai mult în acte, restul fiind doar o anexă a oricui l-ar putea scăpa de belele pe preşedintele Senatului.

   Totuşi, punând laolaltă cele trei subiecte, mai-mai că-ţi vine să spui că, totuşi, în România există murdării mai mari decât politica.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 09:50 Rosii de Buzau
Chivu a comentat pentru articolul Roșiile de Buzău, pe rafturile tuturor magazinelor Lidl, din această vară:
Nu se vor gasi pentru ca nu vor avea timp sa stea pe rafturi , atat de gustoase sunt ! Felicitari , d-le Vanatoru !
27 Apr, 09:34 Costică, nu te pierde!
Pixelu găsit a comentat pentru articolul Unde s-a așteptat un an mai merge o lună! Expertiza imobiliară în dosarul Orizont îi irită pe magistrați:
Cum mă, Costică, nu mai reziști! DNA-ul este corupt! Hait, icoana dreptății este coruptă? Se poate așa ceva!
Să-ți spun o poveste măi Costică, așa să te mai destinzi un picuț, că te simt încordat:
Este ca şi cum s-ar fi furat de la o fermă de stat o turmă de oi, să zicem! Se fac anchete peste anchete şi se condamnă vinovaţii: doi români ciobani care au furat, puşi de cineva, oile pe timp de noapte, cum altfel, de-a rămas ţarcul gol! Dar culmea, că oile, în loc să fie găsite la ei, sunt bine merçi la nişte păstori străini, care au pus deja alţi ciobani, tot români, care să le mulgă mai departe, de data asta doar în folosul lor! Curat murdar, cum ar spune nenea ăla, dar doar curat, spune justiţia română, care n-are treabă cu noii proprietari, nici cu recuperarea oilor, ci cu hoţii noştri, cărora nici nu mai are ce le confisca, deoarece bruma de bani pe care-i luaseră au băut-o într-o seară, dar şi-o iau cu suspendare! Ai lor, în schimb, sunt bine merçi! Dacă mai dispare o oaie, tot statul român le-o plăteşte, căci ei sunt asiguraţi! Justiţie românească, sau prostie omenească?!
27 Apr, 09:23 Erată
Ionuț a comentat pentru articolul Cum a reînviat subprefectul Sorin Gheorghe la Casa Albă spiritul Getei Burducea / Cu 4,50 la concurs, numită șef interimar la Pașapoarte:
Și ca să fim convinși cu toții ca oricând putem greși atunci când ne apucăm de scris(o observație dealtfel foarte pertinentă din partea domnului Unu') iată titlul postării mele anterioare, scris corect de data aceasta: "Ingineria... gramaticii" Cred că a fost o greșeală ..... "typo"(sic!!!) 9
Google PageRank Checker