27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 22:42 PM
dragaica

Opinii

Există murdării mai mari decât politica

de Călin BOSTAN
Opinii  |
21.03.2017, 00:00
878

   Trei au fost evenimentele care au ţinut capul de afiş al televiziunilor, de ştiri şi specializate în mondenităţi preacu(r)vioase, la finalul săptămânii trecute: decesul unei soliste de muzică populară, asasinatul de la Oradea şi scandalul din partidul lui Tăriceanu şi (încă) al lui Constantin.

   Că ne-am învăţat ca decesul unei personalităţi să fie tratat şi întors pe toate feţele, până la epuizarea privitorului, este una. Că înmormântarea este transmisă în direct, pe toate canalele de televiziune comerciale, aşişderea. Numai că înmormântarea Ilenei Ciuculete a constituit o premieră pentru poporul bineprivitor de pretudindeni: un preot, tocmit să facă parte dintre cei care au săvârşit slujba de înmormântare, a postat pe Facebook imagini ale decedatei în sicriu, în care se vedea faţa îndrăgitei soliste de mu­zică populară. La concurenţă cu vajnicul slujitor al Domnului a fost, însă, un la fel de vajnic slujitor al legii, care a făcut publice imagini cu victima asasinatului din amor de la Oradea, poze din timpul cercetării de la faţă locului, în care se vedea faţa tinerei împuşcate în cap, desfigurată şi plină de sânge.

   La concurenţă cu cei doi descreieraţi, la Bucureşti se dădeau lupte grele în micul partid apărător de penali de toate culorile, dintre micul discipol al lui Dan Voiculescu şi craiul ofilit degrabă scriitor de bileţele roz. O luptă pentru şefia unui partid care există mai mult în acte, restul fiind doar o anexă a oricui l-ar putea scăpa de belele pe preşedintele Senatului.

   Totuşi, punând laolaltă cele trei subiecte, mai-mai că-ţi vine să spui că, totuşi, în România există murdării mai mari decât politica.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Grindeanu: Legea achizițiilor publice va fi modificată în curând pentru a debloca administrațiile locale
Miercuri, Mai 24, 2017 22:26 PM

Legea achizițiilor publice va fi modificată "în cel mai scurt timp", pentru a debloca activitatea administrațiilor locale, a anunțat miercuri, la Mioveni, premierul Sorin Grindeanu.

UPDATE Mehedinți: Circulație închisă pe DN 6 între Orșova și Băile Herculane din cauza unui accident
Miercuri, Mai 24, 2017 22:12 PM

Circulația rutieră este închisă, miercuri seara, pe drumul național DN 6, între localitățile Orșova și Băile Herculane, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, o persoană pierzându-și viața și alte două fiind grav rănite.

Grindeanu: Experiența de ales local îmi folosește; dacă ești crescut pe asfalt, n-ai legătură cu realitatea
Miercuri, Mai 24, 2017 22:09 PM

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că experiența de fost ales local îi folosește în prezent, adăugând că, dacă ești "crescut pe asfalt", n-ai legătură cu realitatea din România.

Tenis: Tecău și Rojer, în finala de dublu la Geneva (ATP)
Miercuri, Mai 24, 2017 21:58 PM

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis din orașul elvețian Geneva (ATP), dotat cu premii totale de 484.060 euro, după 6-1, 6-4 cu cuplul Philipp Petzschner (Germania)/Alexander Peya (Austria).

UPDATE Handbal masculin: CSM București s-a calificat în finala Ligii Naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 21:39 PM

CSM București s-a calificat în finala Ligii Naționale de handbal masculin, miercuri, după ce a învins-o în deplasare pe AHC Potaissa Turda cu scorul de 24-22 (13-11), în meciul decisiv al semifinalei.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 16:27 RESPECT
Suporter a comentat pentru articolul H.M. Buzău – Minaur Baia Mare, diseară, la turneul de baraj de la Sf. Gheorghe:
Respect ptr. fete si conducere! Rezultate f. bune cu bani f. putini! RESPECT !
24 May, 12:53 Prietenii știu
Garcea a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Putea gunoiul ăsta să strângă o așa bogată activitate infracțională singur, fără complici din poliție? Acuma îl lucrează, dar tot cu milă, la presiune externă pentru binefacerile făcute britanicilor. Dacă fura și plasa fete numai pe aici, prin românica, ei colaborau fructuos și azi. Nu credeți?
24 May, 10:26 Reciclare
Costel a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Chiar asa,ar trebui reciclat gunoiul asta ,de cand il stiu eu doar de astea face.
Google PageRank Checker