27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:19 AM

Opinii

Există murdării mai mari decât politica

de Călin BOSTAN
Opinii  |
21.03.2017, 00:00
942

   Trei au fost evenimentele care au ţinut capul de afiş al televiziunilor, de ştiri şi specializate în mondenităţi preacu(r)vioase, la finalul săptămânii trecute: decesul unei soliste de muzică populară, asasinatul de la Oradea şi scandalul din partidul lui Tăriceanu şi (încă) al lui Constantin.

   Că ne-am învăţat ca decesul unei personalităţi să fie tratat şi întors pe toate feţele, până la epuizarea privitorului, este una. Că înmormântarea este transmisă în direct, pe toate canalele de televiziune comerciale, aşişderea. Numai că înmormântarea Ilenei Ciuculete a constituit o premieră pentru poporul bineprivitor de pretudindeni: un preot, tocmit să facă parte dintre cei care au săvârşit slujba de înmormântare, a postat pe Facebook imagini ale decedatei în sicriu, în care se vedea faţa îndrăgitei soliste de mu­zică populară. La concurenţă cu vajnicul slujitor al Domnului a fost, însă, un la fel de vajnic slujitor al legii, care a făcut publice imagini cu victima asasinatului din amor de la Oradea, poze din timpul cercetării de la faţă locului, în care se vedea faţa tinerei împuşcate în cap, desfigurată şi plină de sânge.

   La concurenţă cu cei doi descreieraţi, la Bucureşti se dădeau lupte grele în micul partid apărător de penali de toate culorile, dintre micul discipol al lui Dan Voiculescu şi craiul ofilit degrabă scriitor de bileţele roz. O luptă pentru şefia unui partid care există mai mult în acte, restul fiind doar o anexă a oricui l-ar putea scăpa de belele pe preşedintele Senatului.

   Totuşi, punând laolaltă cele trei subiecte, mai-mai că-ţi vine să spui că, totuşi, în România există murdării mai mari decât politica.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker