• Pe 17 şi pe 21 noiembrie, pubul O’Brothers îi va găzdui pe Liviu Teodorescu şi pe comedianţii Ioana State, Tibi Neuronu şi Cristi Priză

    Muzică şi glume bune, într-o singură locaţie! Şi la distanţă de doar o săptămână, aşa că le puteţi onora pe amândouă, alături de prietenii din gaşcă.

   Concertul lui Liviu Teodorescu şi programul de stand up comedy cu trei actori ce şi-au cunoscut notorietatea pe micile ecrane, în showurile tv. Vinerea aceasta, Dj Speed şi MC Lalla, vin să întreţină atmosfera, iar invitatul lor special, Liviu Teodorescu, v-a pregătit un concert de excepţie, de la or 22,00, la pubul O’Brothers.

    După participarea la Vocea României, în martie 2012, Teodorescu a fost invitat să joace în serialul „Pariu cu viaţa”, unde a interpretat propriul rol, intrând totodată şi în trupa Lala Band. În 2013, după plecare din Lala Band, Teodorescu a lansat melodia, „Eşti piesă“, care s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor. Mai târziu, el a colaborat cu Andra pentru piesa „Aşa e dragostea“. În 2015, Liviu a colaborat cu Robert Toma şi Adda pentru piesa „Tot ce-a mai rămas“. După această colaborare, Teodorescu a lansat două piese: „În braţele tale“, cu care a intrat în Top 5 pe Youtube la doar câteva zile după lansare, şi „Târziu“. În 2016, a câştigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva!”. În acelaşi an, artistul a colaborat cu fratele lui, Matei Teodorescu, şi cu Adda pentru piesa „Matematica iubirii”, dar şi cu Sore pentru piesa „Adu-mi aminte să te uit”. Anul acesta, Teodorescu, împreună cu dansa­toarea profesionistă Mari­ca Derdene, s-a clasat pe podium în cadrul emisiunii-concurs „Uite cine dansează!. Dintre hiturile recente, menţionăm următoarele piese: „Obsesie”, „Nu e treaba mea”, „Unele întrebări”, „Prefă-te” şi „Aşa e ea”.

   Şi dacă v-am convins cu muzica, vă mai anunţăm că programul ar mai putea fi completat cu un show cu glume, ce va avea loc în aceeaşi locaţie, la o săptămână distanţă. Mai exact, pe 21 noiembrie, de la ora 21,00, îi veţi avea pe aceeaşi scenă pe Ioana State, noua senzaţie a on line-ului românesc şi cea mai fresh apariţie de la iUmor, pe Tibi Neutonu,  cu apariţii la „Românii au Talent”, iUmor şi Vacanţa Mare, şi pe Cristi Priză, finalist iUmor, ce face de  şase ani de stand-up comedy şi nu are de gând să se oprească prea curând. Cristi este cel care va deschide spectacolul şi face cu glume scurte şi inteligente. Distracţie plăcută!

DISTRIBUIȚI