Cine sunt femeile de astăzi? Ce le definește atu­nci când nu sunt mame, fiice, soții, atunci când stau în fața oglinzii sincere și nu au grijă de nimeni? Există timp și spațiu pentru nevoile lor?  La aceste întrebări veți putea să vă răspundeți dacă sunteți interesate de răspunsurile adevărate, în cadrul primei serii de workshopuri de dezvoltare personală, ce se vor desfășura în fiecare sâmbătă, o data pe lună, pe parcursul a zece ședințe. În cadrul lor, în premieră la Buzău, parti­cipantele vor avea ocazia să descopere cunoașterea și înțelegerea a cine sunt ele ca femei în acest moment și unde doresc să fie. Organizatorii anunță că există un număr maxim admis de participante, 13, și că o întâlnire cu psihoterapeuții Ema Jaga și Gabriela Bara, psihote­rapeuți acreditați de Colegiul Psihologilor din România, se va întinde pe parcursul a opt ore.

Psihoterapeuții vă vor asculta și vă vor ajuta să vă găsiți propria modalitate de rezolvare a problemelor care vă deranjează și care vi se potrivesc dorințelor și valorilor voastre.

„Rezultatul este echilibrul, pacea și liniștea ta”

„În acest cadru, rolul  meu este acela de a te asculta și de a te invita la o conversație ­des­chisă, de a crea o punte de legătură între suflete prin atitudine neutră, comunicare deschisă și încredere mutuală. A schimba ceva din tine este greu, a renunța la acea parte nedorită și a înlocui-o cu ceva adaptativ necesită multă motivație și efort, însă rezultatul este echilibrul tău, pacea și liniștea ta, accesarea resurselor nebănuite care există în interiorul tău și care așteaptă să fie descoperite!”, spune psihoterapeutul Gabriela Bara.

Potrivit organizatorilor, fiecare workshop are o ­te­matică diferită, menită a explora dimensiuni importante ale feminității. „Te vom ajuta sa găsești modalități a te reinventa, a te regăsi, să întri în contact cu neîmplinirile, dorințele, emoțiile tale, sexualitatea ta, relația cu partenerul. Vom găsi împreună căi către iubirea și acceptarea de sine, așa încât să integrezi în tine toate aspectele și rolurile tale: femeia vulnerabilă și puternică, femeia între carieră și familie, femeia soție și mamă. Metodele abordate sunt extrase din terapia cognitiv-comportamentală și terapia sistemică de familie, cuplu și copil“, a mai adăugat psihoterapeutul.

Gabriela Bara și Ema Jaga spun că în întâlnirea finală cu buzoiencele vor ­ana­liza care au fost progresele făcute în drumul lor către cine sunt, care au fost așteptările care le-au fost îndeplinite și care sunt darurile și pașii cu care pleacă mai departe.  Pentru mai multe detalii legate de workshopurile de pe 23 februarie și costuri sunați la telefoanele: 0729.842.766 și 0723.712.415.