A simţit că vremea frumoasă aduce vara rapid în ­ca­lendar, aşa că planurile de familie au început să curgă. Este vorba despre buzoianca Ellie White, care a profitat de pauza de concerte şi de liberele ce s-au înlănţuit în preajma zilei de 1 mai,  şi a petrecut puţin timp cu familia, prin parcuri şi plimbări. Ultimul popas a fost la Râşnov, mai precis pe Cheile Râş­noavei, unde s-au bucurat de natură, de flori culese direct din pădure, de apa de izvor, lucruri pe care, cu greu copiii în ziua de azi mai ajung să le testeze.

„Toată săptămâna trecută am petrecut-o prin  parcuri şi în plimbări. Iar în weekend, când am văzut ca <pare a vară>, am zis să <take it to the next level> şi să fugim la munte. Ceea ce am şi făcut. M-am bucurat enorm când a venit căldura, mai ceva ca un copil în magazinul de jucării şi mi-am urcat piticii în maşină şi ne-am dus după cum ne dicta inima, iar inima ne-a oprit la Râşnov, la Cheile Râşnoavei. Căldură mare, de îmi ardeau pantalonii pe mine, o briză firavă ce ajuta bronzarea uniformă, mult verde şi multă linişte. Numai susurul lin al unui pârâu de munte se auzea încet. Copiii au cules flori, au adunat pietricele – pentru că Mihăiţă e colecţio­nar de pietre mai nou -, am făcut poze şi ne-am încărcat de energie pozitivă”, a mărturisit fosta solistă de la Dj Project.

Probleme cu grătarul

Ellie a mai declarat că a ţinut neapărat să meargă la pas alături de copiii ei, până au obosit, pentru că rar le este oferit prilejul să descopere sălbăticia unor asemenea locuri, din cauză că nu au timp şi că nu sunt astfel de peisaje în împrejurimile Bucureştiului. După plimbarea prin pădure, cei patru au ales să meargă totuşi la restaurant, iar Ellie a precizat că Mihai, şi Maria au adormit brusc, până să ajungă la destinaţie.

„Pe soţ l-a încântat mirosul de grătar ce venea din jur, aşa că s-a hotărât ca a doua zi să se afume şi el în acelaşi loc. Doar că, surpriză mare! A doua zi, soarele n-a mai fost aşa ­ge­neros, în schimb norii au fost prea prezenţi. Chiar dacă temperatura din termometre arăta 24 de grade, faptul că erau mai mulţi nori pe cer, rareori ieşea şi soarele şi mai bătea şi vântul, te făcea să simţi că e mai frig decât era în realitate. Dar ne-am afumat. La cum bătea vântul, şi să fi vrut să evităm, tot n-aveam cum. Gaşcă mare, prieteni mulţi, copii mulţi şi agitaţi, ba cald, ba frig, ce mai, o zi de pomină!”, a mai spus Ellie.

DISTRIBUIȚI
loading...