Soprana Gabriela Cris­tea, reprofilată în profesor de canto, a reuşit în scurt timp după ce a devenit mămică să reia cursurile cu micuţii ei elevi. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

A fost o săptămână plină de reuşite pentru elevii coordonaţi de buzoiancă. „Elena Gherghe a participat la festivalul internaţional de la Belgrad, unde a venit acasă cu Trofeul Junior – <The best singer>, plus invitaţia la festivalurile din Belarus şi Macedonia. Tot în week-end a avut loc festivalul Music Factory, unde elevii mei m-au reprezentat cu mândrie. Am câştigat trofeul cu Bianca Milea. Trofeul Pitic la piese internaţionale a fost adjudecat şi el de echipa noastră şi la piesele româneşti, plus trofeul Music Factory cu Roberta Porumboiu. Am mai bifat un loc fruntaş pe podium cu Ilona Necula, un loc 2 cu Rebecca Avram şi Alessia Drăgoiu şi un loc 3 cu Andreea Dascălu”, a declarat Gabriela Cristea.

Alte festivaluri, în noiembrie

După ce premiile aduse acasă i-au clasat pe podium pe elevii Gabrielei, profesoara de canto spune că este foarte mulţumită de evoluţia tuturor elevilor săi, şi că vor urma alte festivaluri în luna noiembrie.

„În Malta (n.r., International Arts Festival for Children and Young People) vor participa Carla şi Ronan Comănescu, care sunt convinsă că vor face o figură frumoasă şi vor veni cu premii importante acasă. Apoi va avea loc festivalul multaşteptat al şcolilor de canto din ţară, la Slobozia, unde sper să surprindem plăcut juraţii, publicul şi pe toţi cei care vor fi prezenţi acolo. Eu ştiu ce studenţi talentaţi am şi cred cu tărie că premiile sunt mai puţin importante, contează talentul fiecărui copil. Sunt frumoşi şi foarte talentaţi şi asta îi face speciali. Le mulţumesc pă­rinţilor şi copiilor pe această cale, că au ales dintre atâţia profesori de canto din Buzău ca eu să le fiu îndrumător”, a mai declarat Gabriela Cristea.

Buzoianca în vârstă de 38 de ani a absolvit Liceul de Muzică din Buzău şi şi-a continuat studiile la Conservator, în Capitală. Vocea sa a adus-o pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian”, unde a evoluat aproape 11 ani. A fost solistă şi actriţă a instituţiei, iar acei ani au fost pentru Gabriela ocazia de a învăţat ce este cu adevărat muzica. În 2017, buzoianca a concurat la Românii au Talent obţinând patru de DA din partea juraţilor, iar elevi pregătiţi de ea au evoluat pe scena de la Vocea României Junior.

DISTRIBUIȚI
loading...