27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:45 AM

Educatie

Elevii Colegiului Tehnic, premiul I si premiul special al juriului la un concurs organizat de Facultatea de Fizică București

de Cristian IONESCU
Educatie  |
16.05.2017, 00:00
640

   Elevii de la Colegiul Tehnic care au participat, sâmbătă, 13 mai, la Concursul ,,Hands on Universe“ organizat de Facultatea de Fizică București, platforma Măgurele, au obținut premiul I si premiul special al juriului.

   Echipa Colegiului Tehnic a fost formată din elevii: Mihai Dabija, Alexandru Gheorghiță, Robert Nica și Robert Băescu, fiind pregătiți de  prof.  Nicolae Toader.

   Concursul ,,Hands on Universe“ a ajuns anul acesta la cea de a V-a ediție, fiind dedicat activităților extracurriculare și extrașcolare a elevilor de gimnaziu și liceu. La concurs participă elevi și cadre didactice din toată țara cu prezentări ale preocu­părilor lor în domeniul Fizicii, constând în experimente clasice,  experimente virtuale și aplicații web, experimente cu achiziție de semnal și software.

   Concursul a fost structurat pe următoarele secțiuni: Prezentări Power Point, din tematica „Hands on Universe”, experimente și observații „Hands on Universe”- Inquiry Based Learning (IBL) și afișe și postere „Hands on Universe“.

Comentarii

Felicitări! (16 May, 22:13)
Unu'

Asta dovedește că tineretul nostru nu este retardat. Dimpotrivă! Doar că avem îngrijorător de puțini dascăli care au capacitatea să îi învețe pe tinerii noștri ceva racordat la cerințele momentului. Sunt convins că lucrările cu care au câștigat nu fac parte din programa școlară. Abia asta este îngrijorător. Felicitări, încă o data! Iar pentru diriguitorii din inspectorate și minister, poate vor înțelege, cât încă nu este prea târziu, că lumea se schimbă, iar ei, dacă vor și pot să facă ceva bun pentru acești tineri, trebuie să se schimbe odată cu ea. Cât nu este, încă, prea târziu!...

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker