27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:16 AM

Educatie

Elevii Colegiului Tehnic, premiul I si premiul special al juriului la un concurs organizat de Facultatea de Fizică București

de Cristian IONESCU
Educatie  |
16.05.2017, 00:00
468

   Elevii de la Colegiul Tehnic care au participat, sâmbătă, 13 mai, la Concursul ,,Hands on Universe“ organizat de Facultatea de Fizică București, platforma Măgurele, au obținut premiul I si premiul special al juriului.

   Echipa Colegiului Tehnic a fost formată din elevii: Mihai Dabija, Alexandru Gheorghiță, Robert Nica și Robert Băescu, fiind pregătiți de  prof.  Nicolae Toader.

   Concursul ,,Hands on Universe“ a ajuns anul acesta la cea de a V-a ediție, fiind dedicat activităților extracurriculare și extrașcolare a elevilor de gimnaziu și liceu. La concurs participă elevi și cadre didactice din toată țara cu prezentări ale preocu­părilor lor în domeniul Fizicii, constând în experimente clasice,  experimente virtuale și aplicații web, experimente cu achiziție de semnal și software.

   Concursul a fost structurat pe următoarele secțiuni: Prezentări Power Point, din tematica „Hands on Universe”, experimente și observații „Hands on Universe”- Inquiry Based Learning (IBL) și afișe și postere „Hands on Universe“.

Comentarii

Felicitări! (16 May, 22:13)
Unu'

Asta dovedește că tineretul nostru nu este retardat. Dimpotrivă! Doar că avem îngrijorător de puțini dascăli care au capacitatea să îi învețe pe tinerii noștri ceva racordat la cerințele momentului. Sunt convins că lucrările cu care au câștigat nu fac parte din programa școlară. Abia asta este îngrijorător. Felicitări, încă o data! Iar pentru diriguitorii din inspectorate și minister, poate vor înțelege, cât încă nu este prea târziu, că lumea se schimbă, iar ei, dacă vor și pot să facă ceva bun pentru acești tineri, trebuie să se schimbe odată cu ea. Cât nu este, încă, prea târziu!...

Raspunde

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker