27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:34 PM

Educatie

Elevii Colegiului Economic, în competiţie la Târgul Regional al Firmelor

de Cristian IONESCU
Educatie  |
15.12.2016, 00:00
612

   Elevii Colegiului Economic Buzău au participat vineri, 9 decembrie, la Târgul Regional al Firmelor de exerciţiu „Kreţulescu - tradiţie şi contemporaneitate“.

   Elevii au participat cu materiale la cele şapte secţiuni ale concursului: slogan, prezen­tare electronică, spot publicitar, catalog, materiale promo­ţionale, negociere şi stand. Foarte apreciată a fost competiţia „Vinde-mi ceva“.

   Colegiul Economic Buzău au fost reprezentat la târg de firmele On Art, Casa buzoiană, Greenlife, coordonate de profesorii Adina Enuş, Madi Ardeleanu şi Cătălina Poş­to­vei. Concurenţa a fost puternică, la eveniment participând un număr de 51 de firme din România şi Repu­blica Mol­dova. Elevii buzoieni au obţinut două premii II, un premiu III şi două menţiuni.

   Elevii care au obţinut această performanţă sunt Cristina Balaban, Andrei Mocanu, Denisa Neagu, Nicoleta Vlad, Ioana Ignat, Cristina Chiriţă, Gabriel Dumitru, Roxa­na Ionescu, Andreea Miţan, Miruna Vlad, Simona Grigore, Denisa Calen, Ovidiu Caloian, Dragoş Danciu şi Cristina Popa.

   Colegiul Economic Buzău oferă elevilor oportunităţi în ceea ce priveşte educaţia formală şi nonformală, prin activităţi şi proiecte care să-i ajute în traseul lor profesional şi să-i formeze pentru piaţa muncii. Printre activităţile îndrăgite de elevi şi benefice formării de abilităţi antrepre­noriale se numără şi participarea la târguri ale firmelor de exerciţiu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker