27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:05 AM

Sport

După ce nu s-a prezentat la Arad / Stejarul Buzău începe cu patru puncte în minus la Galaţi

de Andreea STROE
Sport  |
10.08.2017, 00:00
500

   Echipele din Divizia Naţională de Seniori la rugby revin în competiţie cu al doilea turneu de rugby în 7 – D.N.S., programat sâmbătă, la Galaţi. Primul turneu s-a disputat la sfârşitul săptămânii trecute, la Arad, însă Stejarul a fost nevoită să decline participarea, neavând bani pentru a face deplasarea în Banat. De data aceasta, fiind mult mai aproape de casă, cu o deplasare posibilă în ziua meciurilor, echipa buzoiană va intra în competiţie, dar va avea un handicap de 4puncte, penalizare pentru cele patru partide la care nu s-a prezentat la Arad.

   Primul turneu a fost câştigat de RC Bârlad, care a învins-o în finală pe CS Năvodari. Sâmbătă, la Galaţi, în meciuri contând pentru Grupa B, Stejarul va evolua, în ordine, cu CS Năvodari, Sportul Studenţesc şi CSUAV Arad, apoi, în funcţie de locul pe care-l va ocupa la final în grupă, va disputa jocul de clasament. Din cealaltă grupă, A, fac parte RC Bârlad, RCM Galaţi şi CS Tomitanii Constanţa. Campionatul Naţional de Rugby în 7 D.N.S. cuprinde trei turnee. Primul a avut loc la Arad, pe 5 august, în organizarea CSUAV Arad, al doilea are loc la Galaţi, sâmbăta aceasta, în organizarea RCM Galaţi, iar ultimul este găzduit de Năvodari, pe 19 august, organizator CS Năvodari.

Programul Grupei B:

• ora 10,15: CS Năvodari - Stejarul Buzău

• ora 10,45: CSUAV Arad - Sportul Studenţesc

• ora 11,15: Stejarul Buzău - Sportul Studenţesc

• ora 11,45: CS Năvodari - CSUAV Arad

• ora 16,45: CSUAV Arad - Stejarul Buzău

• ora 17,15: Sportul Studenţesc - CS Năvodari

Partide de clasament:

• ora 17,30: Finala locurilor 7-8 / 4A-4B

•ora 17,45: Finala locurilor 5-6 / 3A-3B

• ora 18,00: Finala locurilor 3-4 / 2A-2B

• ora 18,15: Finala locurilor 1-2 / 1A-1B

Clasament general:

1. RC Bârlad 33 p (+63)

2. CS Năvodari 26 p (+18)

3. Ştiinţa Petroşani 25 p (+40)

4. CSUAV Arad 20 p (-4)

5. RCM Galaţi 19 p (+1)

6. Sportul Studenţesc 12 p (-70)

7. CS Tomitanii 9 p (-28)

8. Stejarul Buzău -4 p (-20) (neprezentare)

    Potrivit frr.ro, clasamentul general s-a alcătuit prin cumulul punctelor obţinute, la care s-au adăugat punctele bonus: locul 1 – 21 p, locul 2 - 18 p, locul 3 - 15 p, locul 4 - 12 p, locul 5 – 9 p, locul 6 – 6 p, locul 7 – 3 p, locul 8 – 0 p.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker