27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:35 AM

Sanatate

Dr. Dragoș Porumb, noul director medical al Spitalului Județean

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
06.04.2017, 00:00
1372

   Începând de săptămâna viitoare, mai exact de luni, 10 aprilie, Spitalul Județean de Urgență Buzău va avea un nou director medical. Astfel, mandatul  de doi ani ca director medical al dr. Stanciu Paraschiv a expirat la finalul lunii martie,  situație care a coincis  cu atingerea vârstei de pensionare a acestuia, după care, potrivit legii, nu mai poate îndeplini funcții de conducere.

   În aceste condiții, în ultima perioadă, reprezentanții conducerii celei mai mari unități spitalicești din județ au căutat persoana potrivită pentru preluarea atribuțiilor pentru funcția eliberată de dr. Paraschiv Stanciu, misiune care s-a dovedit dificilă, mai mulți medici cu experiență refuzând acest post important. Soluția decisă în acest sens a fost, în cele din urmă, dr. Dragoș Porumb, medic ortoped ca și dr. Paraschiv Stanciu, această propunere a conducerii Spitalului Județean fiind trimisă spre aprobare Consiliului Județean.

   „Dr. Dragoș Porumb este un medic tânăr, iar această propunere am făcut-o pentru că nu ne dorim doar o prezență, ci  o implicare efectivă și știu că mă pot baza pe el.  Este o misiune grea pentru noul director medical, de aceea va avea și sprijinul necesar de la toți șefii de secții. Așteptăm aprobarea de la Consiliul Județean, noi am trimis adresa de ieri (n.r., 4 aprilie), astfel încât dr. Porumb să-și preia atribuțiile în cel mai scurt timp, chiar de la începutul săptămânii viitoare”, a precizat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău. 

   Medicul ortoped Dragoș Porumb, în vârstă de 45 de ani,  va îndeplini funcția de director medical în regim de interimat timp de șase luni, după care se va organiza concurs pentru ocuparea acestui post.

   După încheierea mandatului de director medical, dr. Paraschiv Stanciu va continua să-și desfășoare activitatea ca medic ortoped în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker