Odată cu începerea noului an şcolar, echipa Colgate, împreună cu îndrăgitul ,,Doctor Măseluţă”, şi-au reluat întâlnirile cu elevii claselor I-IV. Este vorba despre ,,Programul Zâmbete Colgate”, care  a ajuns  din nou la Buzău: pe 6 octombrie la Colegiul Tehnic Buzău, iar pe 7 octombrie la Şcoala Gimnazială ,,George Emil Palade”. Spunem că a ajuns  din nou la Buzău pentru că nu este primul popas al echipei în judeţul nostru. Anul trecut, echipa Colgate a poposit la Şcoala Gimnazială nr.1, Râmnicu Sărat şi la Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga”, Nehoiu. De fiecare dată, ”misiunea Colgate este aceea de a aduce în România cât mai multe zâmbete sănătoase. De aceea, alături de Crucea Roşie Română, desfăşurăm în perioada 6 octombrie-18 noiembrie a doua etapă din 2018 pentru educarea copiilor şi părinţilor cu priviere la importanţa igienei orale”, transmite echipa Colgate.

Directorul Crucii Roşii Buzău, Floarea Bârzu, spune că se bucură că facem parte din această iniţiativă Colgate, întrucât grija pentru sănătatea oamenilor este o preocupare comună, iar Programul Zâmbete Colgate este o modalitate eficientă de a  încuraja deprinderea obiceiurilor corecte de igienă orală şi comportamente sănătoase în întreaga familie.

După activităţile de anul trecut de la şcolile din Nehoiu şi Râmnicu Sărat, răspunsul primit de la copii şi părinţi, precum şi de la reprezentanţii şcolilor, a fost unul pozitiv ceea ce întăreşte şi mai mult convingerea că astfel de programe sunt extrem de necesare.

DISTRIBUIȚI
loading...