Nu ai încă niciun plan pentru a sărbători Ziua Îndră­gostiţilor sau Dragobetele? Managerii unei pensiuni din Buzău îţi vin în ajutor cu o ofertă deosebită, ce, te trimite cu gândul la relaxare în mijlocul naturii, la pachet cu o cină romantică, un mic dejun copios sau un prânz exotic, muzică bună şi un vin de calitate. Cu motto-ul „Spune-i ei, cere-ţi ţie”, miercuri, 14 februarie, de la ora 10,00, patronii Pensiunii Cetăţuia îşi aşteaptă Valentinii şi Valentinele în luna iubirii, cu savoarea bucatelor şi aromele celor mai bune vinuri.

Iar dacă vrei să rămâi peste noapte, evenimentele de top continuă şi în zilele următoare. Pe 15 februarie, de la ora 18,00, sunteţi invitaţi la o cină gătită cu pasiune, să ascultaţi împreună blues live şi să vă bucuraţi de parfumul din viile dobrogene. În plus, veţi avea parte de un concert de zile mari. Protagoniştii serii vor fi Rareş Totu şi Cosmin Farcaş, componenţii cunoscutului grup de funk/blues „Rareş Totu’s Midnight Sun” care, alături de solista clujeană Aminda, vor face o incursiune într-o lume muzicală inedită care uneşte bluesul acustic cu sonorităţile moderne.

Unul dintre cei mai buni chitarişti din România

Rareş Totu, unul dintre cei mai buni chitarişti din ţară, este cunoscut  ca membru şi colaborator al grupurilor Compact, Semnal M şi Progresiv TM. Rareş este fondatorul grupului Trans Express, alături de care a câştigat titlul de Chitaristul Anului în România în 1987 şi în Ungaria în 1992. Este recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi chitarişti ai ge­neraţiei sale. Cosmin Farcaş (clape) colaborează cu Rareş de peste zece ani. A fost membru al grupului Marfar, dar şi-a înfiinţat şi propriul proiect de rock electronic, Namad. Aminda (voce) a fost solista grupului clujean Hazard şi este cunoscută, de altfel, chiar de la prima ediţie a concursului Vocea României. Recent, Aminda a descoperit pasiunea pentru blues şi a cântat alături de grupul Rareş Totu’s Midnight Sun la numeroase festivaluri naţionale. De câţiva ani, şi-a ­deschis propria şcoală de canto la Cluj. Aşa că, distraţi-vă şi bucuraţi-vă de luna iubirii!

Pentru rezervări şi informaţii suplimentare, sunaţi la telefoanele: 0731.999.222 şi 0722.735.533.

DISTRIBUIȚI
loading...