• Berti Barbera & Nicu Patoi şi Direcţia 5 & Alina Crişan concertează săptămâna viitoare în faţa buzoienilor

Anul începe cu turnee, evenimente culinare şi artişti de marcă. Managerii clubu­rilor şi pensiunilor buzoiene s-au gândit să îşi ţină în priză clienţii şi să continue planurile de petrecere cu artişti de top şi o diversitate de genuri muzicale.

Recital-eveniment la Pensiunea Cetăţuia

Dacă vrei să evadezi din oraş şi îşi doreşti o seară de calitate, cu mâncăruri alese şi un vin pe măsură, eşti invitat la Pensiunea Cetăţuia, în mij­locul pădurii, joia viitoare, pe 18 ianuarie, de la ora 19,00. Managerii s-au gândit să organizeze un recital-eveniment alături de Berti Barbera şi Nicu Patoi, împreună cu un răsfăţ culinar şi o degustare de vinuri de la Crama Licorna, Dealul Mare. Iar dacă drumul de întoarcere acasă la Buzău poate fi o „problemă”, există posibilitate de cazare cu 125 lei pe noapte, camera dublă,  sau 175 lei/persoană, dacă sunteţi singur.

Cei care nu au avut ocazia să asiste până acum la un concert Berti Barbera şi Nicu Patoi, trebuie să ştie vor avea în faţă doi artişti atipici, anti-vedetă, care au înnobilat fiecare loc în care au apărut prin amprentă, virtuozitate şi căldură. Barbera este un muzician apreciat pentru spec­trul său vocal flexibil şi in­stinctul ritmic, care-i oferă posibilitatea de a folosi mai multe instrumente de per­cuţie. Artistul reuşeşte, prin multitudinea de tehnici, ­mo­derne şi tradiţionale, cu multă pasiune, dezinvoltură şi umor, să dea o formă originală, spectaculoasă şi accesibilă oricărei piese muzicale pe care o abordează. De partea cealaltă, Nicu Patoi este unul dintre cei mai mari chitarişti pe care îi are România, supranumit „un veritabil Santana” sau „Joe Satriani al Galaţiului”. Pentru Nicu Patoi a cânta la chitară este modul său de a trăi, o „filosofie a vieţii”. În cei peste 30 de ani de muzică, a abordat majoritatea stilurilor muzicale, de la funk la heavy-metal, de la blues la rock progresiv, de la rock & roll la fusion jazz-rock, cântând alături de majoritatea artiş­tilor autentici din România: Platonic Band, Duo Berti Barbera – Nicu Patoi, R’N’ Roll Band, dar şi alături de Ştefan Bănică Jr.

Direcţia 5 concertează în Club No Limit

Iar ca o completare a weekendului viitor, dacă vreţi să continuaţi linia spectacolelor muzicale, sâmbătă, 20 ianuarie, la Buzău, în Clubul No Limit, concertează Direc­ţia 5, alături de frumoasa Alina Crişan. Concertul va începe la ora 20,00, iar preţurile biletelor sunt urmă­toarele: 80 lei (VIP), 60 lei (categoria I) şi 40 lei (categoria II).

Vino să te bucuri de un show live cu adevărat memorabil care va include toate hiturile trupei, de la celebra piesă „Am nevoie de tine“ şi până la mai recentele single-uri „O fată ca ea“, „Forever love“ sau „Salut! Ce faci?“

DISTRIBUIȚI
loading...