27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:33 PM

Educatie

Două premii I pentru elevii Liceului de Artă Buzău la Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.11.2015, 00:00
1261

   În perioada 4-8 noiembrie s-a desfășurat la Brăila Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila”, o manifestare dedicată liceelor vocaționale cu secție de teatru. Reprezentanții Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, pregătiți de prof. Vio­rica Radu și Anda Pantiș au reușit să se întoarcă acasă cu premii, atât la secțiunea individuală, cât și la cea de grup.

   „Elevii liceului nostru, participanți la această competiție cu două secțiuni – Interpretare individuală și Trupă de teatru – și-au dovedit din plin talentul, vocația și aptitudinile unor viitori actori, obținând două premii I și un premiu III”, a declarat directorul Liceului de Artă, Mioara Sângeorzan.

   Astfel, Miruna Petrache, clasa a X-a, a fost laureată cu Premiul I, iar Cătălina Cruceru, clasa a XI-a, cu Premiul III, la secțiunea Interpretare individuală, în timp ce trupa liceului, formată din Miruna Petrache, Adelin Tudorache (clasa a X-a), Cătălina Cruceru, Laura Gârbă și Bogdan Dumitrescu (clasa a XI-a) a primit Premiul I pentru piesa „Crize”, de Mihai Ignat.

   „Succesul este cu atât mai răsunător cu cât juriul a fost alcătuit exclusiv din profesori universitari sau reprezentanți ai Ministerului Educației, adevărați profesioniști în domeniul Arta Actorului. Președintele juriului a fost Adrian Brăescu, Inspector General Arte MEC, iar ceilalți membrii: prof. univ. dr. Bogdan Ștefan Ulmu, Universitatea „George Enescu” Iași, conf. univ. dr. Radu Olăreanu, Universitatea de Arte Târgu Mureș, lect. univ. dr. Florin Grigoraș, UNATC I. L. Caragiale” București, a mai declarat prof. Mioara Sângeorzan. 

 

Comentarii

premii (11 Nov, 20:57)
aurora

Felicitari tuturor elevilor buzoieni. .succes pe mai departe si felicitari lui Bogdan Dumitrescu un baiat inteligent bravo.

Raspunde

Stiri Agerpres

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

Deputatul PNL Florin Roman: În rândul întâi trebuie să stea cei care aduc voturi PNL
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:27 PM

O țară ca afară va exista atunci când va exista un comportament ca afară, iar în rândul întâi în PNL trebuie să stea cei care aduc voturi partidului, a declarat, duminică, deputatul liberal Florin Roman.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker