27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:03 PM

Educatie

Două premii I pentru elevii Liceului de Artă Buzău la Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.11.2015, 00:00
1061

   În perioada 4-8 noiembrie s-a desfășurat la Brăila Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila”, o manifestare dedicată liceelor vocaționale cu secție de teatru. Reprezentanții Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, pregătiți de prof. Vio­rica Radu și Anda Pantiș au reușit să se întoarcă acasă cu premii, atât la secțiunea individuală, cât și la cea de grup.

   „Elevii liceului nostru, participanți la această competiție cu două secțiuni – Interpretare individuală și Trupă de teatru – și-au dovedit din plin talentul, vocația și aptitudinile unor viitori actori, obținând două premii I și un premiu III”, a declarat directorul Liceului de Artă, Mioara Sângeorzan.

   Astfel, Miruna Petrache, clasa a X-a, a fost laureată cu Premiul I, iar Cătălina Cruceru, clasa a XI-a, cu Premiul III, la secțiunea Interpretare individuală, în timp ce trupa liceului, formată din Miruna Petrache, Adelin Tudorache (clasa a X-a), Cătălina Cruceru, Laura Gârbă și Bogdan Dumitrescu (clasa a XI-a) a primit Premiul I pentru piesa „Crize”, de Mihai Ignat.

   „Succesul este cu atât mai răsunător cu cât juriul a fost alcătuit exclusiv din profesori universitari sau reprezentanți ai Ministerului Educației, adevărați profesioniști în domeniul Arta Actorului. Președintele juriului a fost Adrian Brăescu, Inspector General Arte MEC, iar ceilalți membrii: prof. univ. dr. Bogdan Ștefan Ulmu, Universitatea „George Enescu” Iași, conf. univ. dr. Radu Olăreanu, Universitatea de Arte Târgu Mureș, lect. univ. dr. Florin Grigoraș, UNATC I. L. Caragiale” București, a mai declarat prof. Mioara Sângeorzan. 

 

Comentarii

premii (11 Nov, 20:57)
aurora

Felicitari tuturor elevilor buzoieni. .succes pe mai departe si felicitari lui Bogdan Dumitrescu un baiat inteligent bravo.

Raspunde

Stiri Agerpres

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

Rusia: Poliția l-a reținut pe opozantul Alexei Navalnâi, care a lansat un apel la manifestații anticorupție
Duminica, Martie 26, 2017 14:49 PM

Poliția rusă l-a reținut duminică, la Moscova, pe opozantul Alexei Navalnâi, în contextul desfășurării în mai multe orașe din Rusia a unor manifestații anticorupție în pofida faptului că în majoritatea cazurilor autoritățile locale nu au autorizat acestor proteste, transmite Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker