27 de ani
de presa libera
Joi, August 17, 2017 16:44 PM

Educatie

Două premii I pentru elevii Liceului de Artă Buzău la Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.11.2015, 00:00
1193

   În perioada 4-8 noiembrie s-a desfășurat la Brăila Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila”, o manifestare dedicată liceelor vocaționale cu secție de teatru. Reprezentanții Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, pregătiți de prof. Vio­rica Radu și Anda Pantiș au reușit să se întoarcă acasă cu premii, atât la secțiunea individuală, cât și la cea de grup.

   „Elevii liceului nostru, participanți la această competiție cu două secțiuni – Interpretare individuală și Trupă de teatru – și-au dovedit din plin talentul, vocația și aptitudinile unor viitori actori, obținând două premii I și un premiu III”, a declarat directorul Liceului de Artă, Mioara Sângeorzan.

   Astfel, Miruna Petrache, clasa a X-a, a fost laureată cu Premiul I, iar Cătălina Cruceru, clasa a XI-a, cu Premiul III, la secțiunea Interpretare individuală, în timp ce trupa liceului, formată din Miruna Petrache, Adelin Tudorache (clasa a X-a), Cătălina Cruceru, Laura Gârbă și Bogdan Dumitrescu (clasa a XI-a) a primit Premiul I pentru piesa „Crize”, de Mihai Ignat.

   „Succesul este cu atât mai răsunător cu cât juriul a fost alcătuit exclusiv din profesori universitari sau reprezentanți ai Ministerului Educației, adevărați profesioniști în domeniul Arta Actorului. Președintele juriului a fost Adrian Brăescu, Inspector General Arte MEC, iar ceilalți membrii: prof. univ. dr. Bogdan Ștefan Ulmu, Universitatea „George Enescu” Iași, conf. univ. dr. Radu Olăreanu, Universitatea de Arte Târgu Mureș, lect. univ. dr. Florin Grigoraș, UNATC I. L. Caragiale” București, a mai declarat prof. Mioara Sângeorzan. 

 

Comentarii

premii (11 Nov, 20:57)
aurora

Felicitari tuturor elevilor buzoieni. .succes pe mai departe si felicitari lui Bogdan Dumitrescu un baiat inteligent bravo.

Raspunde

Stiri Agerpres

Producția de porumb a României ar urma să scadă cu 4% anul acesta din cauza caniculei
Joi, August 17, 2017 16:37 PM

Producția de porumb a României ar urma să scadă cu 4% anul acesta din cauza temperaturilor extrem de ridicate de la mijlocul lunii iulie înregistrate în vestul și sud-vestul țării, chiar dacă suprafața cultivată a fost mai mare comparativ cu anul trecut, se arată într-un raport al firmei de consultanță UkrAgroConsult.

Procurorii au deschis un dosar penal în cazul femeii care s-a aruncat în fața trenului
Joi, August 17, 2017 16:34 PM

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal în cazul femeii care s-a aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii ai săi.

Martin (FAPT): Apartamentele de vacanță au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în ultimii ani
Joi, August 17, 2017 16:23 PM

Turiștii români preferă tot mai mult apartamentele de vacanță în detrimentul hotelurilor de două și trei stele, iar aceste noi locuri au adus un plus de 40% în structura de cazare de pe Litoral, în special în stațiunile Mamaia și Năvodari, deși acestea nu sunt cuprinse în nicio statistică, susține Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

INHGA: Cod galben de inundații pe râul Olt, pe raza județelor Covasna, Harghita și Brașov, până la ora 21:00
Joi, August 17, 2017 16:00 PM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă în următoarele cinci ore, în bazinul hidrografic Olt.

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului
Joi, August 17, 2017 15:59 PM

Doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți vor face parte din Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, potrivit unei decizii luate joi la o dezbatere care a avut loc la Ministerul Sănătății.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Aug, 16:42 Ne-a învățat
Gică a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Ne-a învățat să bem țuica bună din păhărele făcute din ardei și petrecea cu lăutari pe muzică bună...Dumnezeu să-l ierte că a avut dreptate..
17 Aug, 16:33 Cel mai frumos
Gică contra a comentat pentru articolul În ce ritm trebuie amenjate parcări în municipiu pentru a face faţă exploziei numărului maşinilor second hand înmatriculate în ultimele luni:
Cel mai frumos loc de parcare este pe str. Transilvaniei în zona magazinelor en gros...N-are cine să gândească pozitiv în legătură cu parcările din municipiu. De luat bani se pricep și copiii mici bronzați.De geaba v-ați plimbat prin Europa guvernanților municipali!!!
17 Aug, 15:51 Traian
Ilie a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
Incepand cu1975 a fost primsecretar la buzau, pana atunci a fost Ion Sarbu !!
Google PageRank Checker