27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:31 AM

Educatie

Două premii I pentru elevii Liceului de Artă Buzău la Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.11.2015, 00:00
1156

   În perioada 4-8 noiembrie s-a desfășurat la Brăila Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu Brăila”, o manifestare dedicată liceelor vocaționale cu secție de teatru. Reprezentanții Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, pregătiți de prof. Vio­rica Radu și Anda Pantiș au reușit să se întoarcă acasă cu premii, atât la secțiunea individuală, cât și la cea de grup.

   „Elevii liceului nostru, participanți la această competiție cu două secțiuni – Interpretare individuală și Trupă de teatru – și-au dovedit din plin talentul, vocația și aptitudinile unor viitori actori, obținând două premii I și un premiu III”, a declarat directorul Liceului de Artă, Mioara Sângeorzan.

   Astfel, Miruna Petrache, clasa a X-a, a fost laureată cu Premiul I, iar Cătălina Cruceru, clasa a XI-a, cu Premiul III, la secțiunea Interpretare individuală, în timp ce trupa liceului, formată din Miruna Petrache, Adelin Tudorache (clasa a X-a), Cătălina Cruceru, Laura Gârbă și Bogdan Dumitrescu (clasa a XI-a) a primit Premiul I pentru piesa „Crize”, de Mihai Ignat.

   „Succesul este cu atât mai răsunător cu cât juriul a fost alcătuit exclusiv din profesori universitari sau reprezentanți ai Ministerului Educației, adevărați profesioniști în domeniul Arta Actorului. Președintele juriului a fost Adrian Brăescu, Inspector General Arte MEC, iar ceilalți membrii: prof. univ. dr. Bogdan Ștefan Ulmu, Universitatea „George Enescu” Iași, conf. univ. dr. Radu Olăreanu, Universitatea de Arte Târgu Mureș, lect. univ. dr. Florin Grigoraș, UNATC I. L. Caragiale” București, a mai declarat prof. Mioara Sângeorzan. 

 

Comentarii

premii (11 Nov, 20:57)
aurora

Felicitari tuturor elevilor buzoieni. .succes pe mai departe si felicitari lui Bogdan Dumitrescu un baiat inteligent bravo.

Raspunde

Stiri Agerpres

Rețelele sociale se aliază împotriva terorismului
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Corporațiile care domină rețelele sociale - Facebook, YouTube (proprietate a Google), Twitter și Microsoft - au anunțat luni formarea unui grup de lucru la nivel mondial pentru eliminarea conținutului online cu caracter terorist, informează Reuters.

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker