27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Monden

Două festivaluri în septembrie, pentru buzoieni cu talente muzicale

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.09.2017, 00:00
787
  • Un festival de muzică pop și unul de muzică populară se vor desfășura pe 16 și 17 septembrie

   Au mai rămas câteva zile în care se mai pot primi înscrieri pentru cele două evenimente-concurs de muzică ce se vor desfășura la Buzău la jumătatea lunii septembrie.

   Primul eveniment, Festivalul de muzică pop pentru copii și adolescenți „Premiile Music Factory” își va desfășura cea de a VIII-a ediție în data de 16 septembrie, la Sala Consiliului Județean. Buzoienii pasionați de muzică folclorică au la dispoziție Festivalul de muzică populară „Dor de cântec românesc“, eveniment ce se află la ediția a VI-a, iar acesta se va desfășura pe 17 septembrie. Ambele festivaluri sunt organizate de Asociația Culturală Music Factory.

   „Pentru cei ce s-au obișnuit deja cu festivalurile noastre, știu că luna septembrie este destinată copiilor și adolescenților talentați, ce iubesc muzica. Și pentru cei ce iubesc genul popular, etno, și pentru cei ce sunt pasionați de muzica ușoară, avem premii puse la bătaie, un juriu profesionist și recitaluri extraordinare. Gaz­de­le voastre, ale buzoienilor ce sunt fanii festivalurilor noastre, vor fi Denisa Trofin și Ovidiu Cuncea, iar președintele juriului va fi Nicolae Caragia. Așa că vă așteaptă multe premii, trofee și neapărat invitați surpriză! Și mulțumim și reprezentanților Consiliului Județean pentru găzduire, din nou, așa că vă așteptăm weekendul următor la muzică pentru toate genurile!”, a spus Georgeta Nicolae, fondatoarea asociației culturale Music Factory.

Condiții de participare „Premiile Music Factory”

   La „Premiile Music Factory” pot participa copii și adolescenți talentați în interpretarea muzicii pop.  Concursul de interpretare va fi structurat pe următoarele secțiuni și categorii de vârstă :

• Secțiunea Piese ­Româ­ne­ști

Categoria Pitic

4 – 6 ani/ 7 – 8 ani            

- Categoria Junior

9 - 10 ani/ 11 - 12 ani

- Categoria Adolescent

13 - 15 ani/ 16 - 18+ ani     

• Secțiunea Piese Interna­ționale

Categoria Pitic

4 – 6 ani/ 7 – 8 ani

- Categoria Junior

9 - 10 ani/ 11 - 12 ani

- Categoria Adolescent

13 - 15 ani/ 16 - 18+ ani  

• Secțiunea „Hituri nemuritoare“

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Quentin Tarantino vrea să lucreze cu Tom Cruise, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio la următorul său film
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:16 PM

Regizorul american Quentin Tarantino, considerat o veritabilă enciclopedie vie a cinematografiei, dorește să colaboreze la următorul film pe care îl va regiza, al cărui titlu provizoriu este "#9", cu actorii Tom Cruise, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, informează lefigaro.fr.

ALERTĂ A murit actrița Stela Popescu
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:16 PM

Actrița Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

Silvio Berlusconi încearcă să revină în politică, solicitând CEDO să îi anuleze condamnarea ce îl împiedică să candideze
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:12 PM

După ce i s-a interzis să candideze pentru vreo funcție publică, în urma unei condamnări pentru evaziune fiscală, fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a adresat Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) cu solicitarea de a anula această 'sancțiune', informează AFP .

Președintele Iohannis l-a decorat pe președintele Consiliului Concurenței
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:08 PM

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat joi, la Palatul Cotroceni, pe președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți trei reprezentanți ai instituției, cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înființarea Consiliului, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția semnificativă la protejarea și stimularea concurenței pe piața românească în vederea dezvoltării unui mediu concurențial adecvat și o promovare cât mai bună a intereselor consumatorilor.

Erdogan va merge în vizită în Grecia, prima a unui președinte turc în ultimii 65 de ani
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:06 PM

Recep Tayyip Erdogan urmează să meargă 'în zilele următoare' în Grecia, prima vizită a unui președinte turc în ultimii 65 de ani în această țară, a anunțat joi agenția de presă turcă Anadolu, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker