27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:38 AM

Monden

Două curse de rafting pe râul Buzău, în august

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.08.2017, 00:00
1212
  • Amatorii de senzaţii tari pe apă sunt aşteptaţi la cele două evenimente cu adrenalină pe 5 şi 19 august

   Cine iubeşte mişcarea, apa şi senzaţiile trăite cu sufletul la gură trebuie să ştie că, în acest weekend şi peste două săptămâni, îi aşteaptă două evenimente de rafting pe unul dintre cele mai învolburate râuri ale ţării. Fie că vrei să participi tu sau este ziua de naştere a prietenului tău, sau a soţiei, sau a colegului tău de la birou şi nu şti ce supriză să îi faci, aceasta poate fi ocazia perfectă. O aventură memorabilă!

   Pe 5 şi 19 august se organizează două dintre cele mai originale, cool şi aventuroase raftinguri de până acum, pe râul buzoian. Pe 5 august, de la primele ore ale dimineţii, vino echipat şi pregătit de aventură, la prima tură de rafting pentru începători pe valurile râului Buzău. Punctul de plecare va fi la Nehoiu, iar timpul alocat senzaţiilor tari va fi până seara, la ora 20,00.

   Şi, dacă eşti în concediu sau nu ai curaj să testezi apele învolburate pe august, te poţi programa pentru evenimentul cu numărul 8 tocmai pe 19 august. Înscrierile pentru cel de-al doilea eveniment se fac prin achitarea taxei de participare până pe 11 august, în limita locurilor disponibile.

   Mai multe detalii despre costuri, traseu şi înscriere pe următorul link  http://haisasocializam.ro/produs/rafting-pe-buzau-7/8. Cele două ocazii sunt organizate de echipa “Hai să socializăm!”, ce reprezintă o comunitate care promovează formarea şi dezvoltarea relaţiilor sociale prin intermediul activităţilor de grup, fie că acestea se desfăşoară în natură, în oraş sau oriunde dincolo de ecranul calculatorului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker