O echipă de muncitori de la Compania de Apă, care efectuau lucrări neautorizate în zona cuprinsă între municipiul Buzău și comuna Lipia, a fisurat, joi seara, conducta magistrală de gaz care asigură legătura între cele două localități. Când au văzut grozăvia, muncitorii care înlocuiau conducte ale Companiei de Apă, îmbrăcați în salopete care nu purtau însemnele operatorului județean de apă și canalizare, și-au abandonat autoutilitara, și aceasta neinscripționată, și au fugit pe câmp, departe de magistrala din care țâșnea gazul.

Au cerut insă ajutor, iar la fața locului a fost direcționată o autospecială de stingere de la ISU Buzău, dar și echipaje de poliție și de jandarmi pentru a asigura perimetrul. În jurul orei 17,30, o echipă a furnizorului de gaze a oprit alimentarea magistralei DN 400 Bărbuncești-Albești. Din păcate, furnizarea de gaze către Lipia va fi reluată nu mai devreme de mâine dimineață.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. O magistrală..care intră în Lipia ..traverseaza tot satul..e la un capat la altul..dar cetățenii acestui sat nu beneficiază de gaze..excepție făcând cei situați pe strada care sunt amplasată..

Comments are closed.