A întâlnit mari artiști cu a căror muzică a trăit și a crescut, a cunoscut oameni mulți și frumoși, a legat prietenii pe viață și, pentru mulți spectatori, ea este adevărata câștigătoare a celui mai important concurs de voci din țară, Vocea României. Buzoianca Dora Gaitanovici a făcut spectacol, vineri, în finala celui de-al optulea sezon al show-ului de la PRO TV, alături de cei trei finaliști. Au prezentat trei momente: unul singuri, unul cu antrenorul și încă unul alături de un invitat special. Dora Gaitanovici a cântat cu solistul și cu trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, (echipă Irinei), Alma Boiangiu a cântat împreună cu Ovidiu Anton (echipa lui Tudor Chirilă), Mădălina Coca l-a avut alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu (echipa Andrei) și Bogdan Ioan a cântat împreună cu Feli  (echipa lui Smiley).

Cea de-a doua apariție a buzoiencei în marea finală a fost alături de Irina Rimes, cele două interpretând ultima melodie a Irinei Rimes, „Nu știi tu să fii bărbat”. Mai târziu, Dora a reușit să ridice publicul în picioare cu melodia pe care a cântat-o, împreună cu un cor format din foștii săi colegi din echipa Irinei Rimes. Buzoianca a cântat „Somebody To Love” a trupei Queen, iar Smiley a lăudat-o, spundu-i că a transmis o emoție puternică în timpul actului artistic.

În urma votului publicului, marele câștigător al acestui sezon de la Vocea României a fost Bogdan Ioan, Dora ocupând locul II în to­pul preferințelor publicului. Buzoianca a mărturisit că își dorește cu siguranță să ocupe un loc în industria muzicală de la noi, pentru că oamenii au nevoie de muzică, de artă, de frumos.

„Voi ține cu dinții de acest om”

„Aici, aveam nevoie să mă testez pe mine, să-mi testez și să-mi forțez limitele. Nu am nimic în plus față de ceilalți concurenți, dar mă bazez pe o echipă nemaipomenită. Pe oameni ­ener­gici și eficienți și pe neliniștea lor, artistic vorbind. Și declar acum că am ales-o pe Irina mai mult intuitiv. Era foarte tânără, drăguță, caldă, mi-am imaginat că voi comunica bine cu ea. Și iată-mă în echipa ei. Am avut dreptate, Irina este un om minunat, iar premiul meu cel mai mare este o prietenie pe viață cu ea. Voi ține cu dinții de acest om, de la care învăț și de care mă minunez tot timpul. Irina este o formă de energie efectiv, este suflet și talent într-o formă de om. Este plină de idei, este foarte deschisă, ne-a format o familie, nu o echipă. Ne-a dat încredere, ne-a ajutat! Irina este marea mea revelație din contextul acestui concurs!”, a declarat Dora.

Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Dora le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături, mai ales la votare, colegii și profesorii ei minunați.

„Mi-a părut că toți trăiesc emoția acestui concurs odată cu mine. Și le mulțumesc enorm! Vreau să cred că telespectatorii au simțit că eu cânt pentru ei în primul rând. Sigur că este un concurs, dar dacă nu te adresezi cuiva atunci când cânți, dacă nu îndrepți spre oameni energia momentului, poți rămâne acasă. Nu ai ce căuta pe scenă! “, a mai spus Dora.

DISTRIBUIȚI
loading...