„Vocea României” a ajuns la unul dintre punctele culminante în ediţia de vinerea trecută, iar una dintre protagonistele ce au avut de câştigat a fost buzoianca Dora Gaitanovici. A fost o seară a confruntărilor puternice, care a debutat cu duelul dintre Dora Gaitanovici şi Lăcrămioara Bardoschi, ambele din echipa Irinei Rimes. Antrenoarea din Republica Moldova a ales pentru cele două melodia „You make me feel”, a lui Michael Jackson. Interpretarea Dorei şi a Lăcrămioarei a impresio­nat-o mult pe antrenoare, dar a pus-o şi în situaţia neplăcută de a nu putea să-şi dea seama care dintre ele a fost mai bună. Cântăreaţa şi-ar fi dorit să le poată păstra pe ambele artiste în echipa ei, lucru care a făcut-o să aibă o scăpare de limbaj: „Băga-mi-aş, este un moment greu! Iartă-mă, mamă”, a spus Irina Rimes într-un moment tensionat. Cântăreaţa spera că producătorii PRO TV vor tăia la montaj acest moment.

„Una dintre cele mai frumoase poveşti din viaţa mea”

După un şir de comentarii pro şi contra, în cele din urmă, Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu buzoianca noastră, iar pe Lăcrămioara Bardoschi nu a salvat-o niciun alt antrenor, părăsind în lacrimi ­co­mpetiţia muzicală de la PRO TV. Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a vorbit despre o perioadă foarte dificilă din viaţa ei, când a fost în depresie sau când a fost nevoită să compună şi să îşi vândă piesele pe sume de nimic.

Dora Gaitanovici vine după participarea la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”, unde s-a clasat pe locul III în topul preferinţelor publicului. Pentru buzoianca de 18 ani Vocea României este „una dintre cele mai frumoase poveşti din viaţa mea”. Încă din prima etapă a concursului de la ProTv, Dora a ieşit în evidenţă, prestaţia ei fiind ceăa care a i-a făcut pe juraţi să folosească pentru prima dată butonul prin care se blochează între ei. Smiley, Andra şi Irina Rimes s-au întors pentru a o lua în echipa lor, iar Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley.

DISTRIBUIȚI
loading...