Două accidente în care au fost implicate câte un motociclist și un autoturism au avut loc astăzi zone diferite ale județului. Primul s-a produs în Mărăcineni pe DJ 203 K, iar celălalt pe DN 10 în localitatea Viperești. În ambele accidente, au fost răniți cei doi motocicliști.
La Mărăcineni, un tânăr de 28 ani din Săpoca, în timp ce conducea un Mercedes pe DJ 203 K, pe direcția Buzău către Potoceni, în localitatea Căpățânești a efectuat virajul la stânga pe o stradă laterală fără să acorde prioritate de trecere unui motociclist care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre vehicule a rezultat rănirea motociclistului, în vârstă de 37 de ani, care a fost transportat la spital.
Al doilea eveniment rutier a avut loc la Viperești, la intersecția către localitatea Tronari.

Un motociclist în vârstă de 33 de ani, din Buzău care circula pe DN 10, pe direcția Buzău către Nehoiu, a efectuat o manevră de depășire încălcând marcajul de linie continuă și a lovit un autoturism care la intersecție a efectuat virajul la stânga către localitatea Tronari. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a motociclistului.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUIȚI
loading...