27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 04:42 AM
toamna buzoiana

Monden

Doctorul Ovidiu Grecu, la discuţii cu vedetele buzoiene (galerie foto)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
13.08.2012, 21:00
1316

            *Medicul chirurg plastician a fost invitat special într-o emisiune tv locală pentru a le informa pe artistele autohtone despre frumuseţea estetică

            Chiar dacă agenda nu-i permitea la sfârşitul acestei săptămâni aproximativ şase ore de pauză, unul dintre cei mai renumiţi medici chirurgic esteticieni din ţară, Ovidiu Grecu, a făcut o vizită scurtă în Buzău, pentru a discuta şi a lămuri câteva dintre secretele înfrumuseţării, cu tehnologia cea mai performantă.

          *Medicul chirurg plastician a fost invitat special într-o emisiune tv locală pentru a le informa pe artistele autohtone despre frumuseţea estetică

            Chiar dacă agenda nu-i permitea la sfârşitul acestei săptămâni aproximativ şase ore de pauză, unul dintre cei mai renumiţi medici chirurgic esteticieni din ţară, Ovidiu Grecu, a făcut o vizită scurtă în Buzău, pentru a discuta şi a lămuri câteva dintre secretele înfrumuseţării, cu tehnologia cea mai performantă.Alături de invitatul special a venit şi principalul  său furnizor de implanturi performante, Adrian Vîlcu, oferind astfel posibilitatea curioşilor ce au trecut la acea oră prin Galleria Mall să vadă şi să atingă mostre ale celor mai solicitate implanturi cu silicon la ora actuală. În discuţie cu doctorul Ovidiu Grecu s-au aflat artistele Mirela Ursache, Simona Bănică, Brăduţa Stângaciu, Adina Răducan, Cătălina Suditu, Claudia Drăghici, dar şi modele de frumuseţe fizică din cadrul unei agenţii de modă din Buzău, care au fost direct interesate de procedurile de chirurgie estetică, implanturi şi microinjecţii de înfrumuseţare. Vedetele autohtone au fost curioase mai ales de procedurile de eliminare a ridurilor, cearcănelor, celulitei şi vergeturilor, dar şi de costurile şi riscurile acestor intervenţii. Doctorul le-a asigurat că riscurile există ca la orice operaţie, dar dacă după orele de consultaţie pe care le are înainte cu orice posibilă pacientă se înţelege clar care este scopul intervenţiilor şi rezultatul scontat, menirea lui este realizată. De altfel, şi motto-ul cu care doctorul în ştiinţe medicale îşi promovează activitatea sa din clinică este “Încrederea în sine, atu-ul frumuseţii noastre”,  pentru că aşa cum le-a precizat şi artistelor care pun pe primul loc aspectul exterior şi frumuseţea atunci când urcă pe scenă, dacă nu cred ele în ceea ce pot oferi, în felul cum arată, nu vor obţine maximum din activitatea lor. “Trebuie să ştiţi voi cum arătaţi, ce vreţi să schimbaţi, să aveţi încredere în voi, pentru ca munca mea să merite. Eu nu ies din dorinţele pacientelor, pentru că altfel, la sfârşitul operaţiei, ea nu va vedea ce şi-a dorit iniţial, chiar dacă poate eu vedeam altfel modificarea, mărimea, forma. Mulţumirea şi încrederea lor în sine după ieşirea din cabinet sunt ţelurile mele prioritare’’,  a concluzionat Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă şi doctor în ştiinţe medicale.

{loadposition zgalerie08141}

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ambasadorii europeni în SUA susțin acordul nuclear cu Iranul
Marti, Septembrie 26, 2017 03:59 AM

Ambasadorii la Washington ai Regatului Unit, Franței, Germaniei și Uniunii Europene au susținut ferm luni acordul nuclear încheiat de comunitatea internațională cu Iranul în 2015, relatează Reuters.

Ziua europeană a limbilor
Marti, Septembrie 26, 2017 03:49 AM

Ziua europeană a limbilor se sărbătorește la 26 septembrie, potrivit http://edl.ecml.at/. Manifestările prevăzute cu această ocazie sunt numeroase, incluzând jocuri și quiz-uri, serate literare, conferințe, mese rotunde, programe de radio și de televiziune pe tema politicii lingvistice, precum și numeroase concerte organizate în spații publice.

CITATUL ZILEI
Marti, Septembrie 26, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:15 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:00 AM

Este a 269-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Sep, 13:01 Sedeti linistiti cetateni din Vernesti,ca omul nu a terminat de furat tot ce era de furat !
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Individul asta sigur nu a terminat de furat ce mai era de furat prin Vernesti si nici nu a terminat de "sters urmele"faradelegilor comise in timpul mandatului de "primar".Tipic PSD!De cand o comunitate trebuie sa depinda de un asemenea primar-infractor,domnilor din conducerea PSD? Chiar nu va este rusine?Vreti iar sa fraudati-furati alegerile?Asta ati invatat voi de la infractorii politici Iliescu,Nastase,Ponta,Dragnea,Basescu,etc?HUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
25 Sep, 12:28 Bani furati si bautura
Locuitor din Vernesti a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Tot ce stie a face acest intretinut al celor de sus nu este nimic altceva dacat sa INJURE , sa umble BEAT si .......... cat mai multe FEMEI USOARE. Treziti-va OAMENI din Vernesti!
25 Sep, 10:19 Chestia cu campioană la fotbal, mi-a rupt gura!
Pixelu cu speranțe reduse a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
Nici nu mă interesează cine a luat comisionul, știu cu certitudine cine l-a dat. Au dat șpagă neprihăniții vest-europeni, icoanele la care ne prosternăm. Până și în colonia România sunt asimilate ca fapte de corupție, atât luarea de mită cât și DAREA DE MITĂ. Se pedepsesc fix la fel, numai că propaganda vede numai cine a luat mită, de parcă a luat-o de la sfântul duh. Logica elementară spune că n-ar avea cine să ia mită dacă n-ar exista cine s-o dea. Cred că pedeapsa pentru corupător ar trebui să fie mai mare decât cea pentru corupt.
Perfect de acord. Stop hoțiilor! Tuturor hoțiilor. Dacă până în 2007, în România, hoți erau doar românii odată cu aderarea la UE avem și hoți străini. Mulți, puțini, nici nu contează. Ce contează este că, în prezent, străinii fură de ordinul miliardelor iar românii de ordinul milioanelor.
Cu toată adversitatea pe care o am față de nemți, tot de la ei am speranțe. Mai concret de la cei care au votat Alternative für Deutschland (AfD). Și nu sunt de neglijat, sunt vreo 12,6% din electoratul german. Vom trăi și vom vedea dacă înfloresc sau se ofilesc. Cred că de ei depinde mărirea sau decăderea proiectului UE.
Google PageRank Checker