Aerial Show în AfterCity Club! Mai exact, unde se termină oraşul, începe nebunia! Primul show cu acrobaţii în aer pe muzică de club va avea loc în vineri seară, 25 mai, de la ora 22,30, iar cel ce va coordona mixurile la pupitru va fi celebrul DJ Sava. Alături de el vor mai mixa toată noaptea DJ Raul Riviere ,DJ Johnny N, alături de care va evolua MC Adi Barbu.

Acesta este cel de-al doilea eveniment tematic şi unicat organizat în clubul buzoian din afara oraşului, după o seră de fitness în aer liber realizată în colaborare cu unul dintre centrele de wellness din Buzău.

DJ Sava, artistul buzoian din spatele hiturilor „I Loved You”, “Love in Dubai” şi „Bailando”, a lansat cel mai recent videoclip cu iz exotic pentru piesa „Coco Bongo”,  în colaborare cu Olga Verbiţchi, câştigătoarea sezonului şase al X Factor, care a atins până acum peste 1,3 milioane de vizualizări. Reamintim că DJ Sava a început să mixeze în 1990, fiind rezidentul clubului buzoian No Limit pentru o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc,  DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006).

Unul dintre colaboratorii săi în această seară va fi buzoianul Adrian Barbu, cunoscut pentru participările la emisiunile Vocea României şi X Factor. Adrian Barbu face acum parte din trupa Symboll.

DISTRIBUIȚI
loading...