27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:55 AM
opinia-balcescu

Monden

DJ Sava, premiat în Kazahstan alături de Irina Rimes

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.09.2017, 00:00
403
  • Buzoianul a participat, zilele trecute, la „Astana Dausy Music Awards“, cel mai mare festival muzical din ţara asiatică, alături de Willy William, Arilena Ara şi Arash

   DJ Sava a interpretat, împreună cu Irina Rimes, single-ul „I loved you“, după care artistul a primit din partea organizatorilor un trofeu ce i-a fost înmânat de cel mai cunoscut regizor de film din Kazahstan.

   Un mare eveniment i-a adus alături pe artiştii care au cucerit topurile muzicale în ultima perioadă, iar DJ Sava, buzoianul nostru, s-a aflat pe aceeaşi scena cu nume ca Willy William, Arilena Ara, Arash, Oceana şi Kadebostany.

  Sava, unul dintre cei mai importanţi dj din România, a primit trofeul ce a fost acordat tuturor artiştilor care au urcat pe scenă ca invitaţi speciali.

   „L-am primit pentru că piesa «I loved you> este în topurile radio şi TV. Mă bucur enorm că muzica mea este apreciată în această zonă“, a spus DJ Sava.

   „Sunt mândră de ceea ce am realizat şi sunt recunoscătoare pentru acest premiu. Mă bucur ca piesa «I Loved You> a ajuns atât de departe, pentru că am lucrat cu tot sufletul la ea”, a spus şi partenera buzoianului,  Irina Rimes.

Abonat la succes

   DJ Sava a reuşit, de-a lungul timpului, să cucerească topurile naţionale şi interna­ţionale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au ­mi­lioane de vizualizări pe YouTube, se regăsesc: „Love in Dubai“ feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma“ feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar“ feat. Alina Eremia & What’s Up (19 ­mi­lioane), „Aer“ feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) şi „I loved you“ feat. Irina Rimes (14 milioane). În week-end, Irina Rimes a fost premiată alături de DJ Sava la festivalul „Astana Dausy Music Awards”, din Kazahstan, pentru “I loved you”, piesă care a avut mare succes în acest colţ de lume.

  „Astana Dausy Music Awards” i-a adus la un loc pe artiştii care au avut cele mai difuzate piese din Kazahstan şi i-a recompensat cu câte un trofeu. Printre câştigători s-au mai aflat şi Willy William şi Arilena Ara.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker