Aplauze și premii pentru Trupa „Nemuritorii”, în cadrul Galei Muzicii Populare Românești. Spectacolul maraton, desfășurat miercuri pe scena Sălii Palatului, le-a adus buzoienilor Discul de Aur pentru vânzări record de albume.

 

       Aplauze și premii pentru Trupa „Nemuritorii”, în cadrul Galei Muzicii Populare Românești. Spectacolul maraton, desfășurat miercuri pe scena Sălii Palatului, le-a adus buzoienilor Discul de Aur pentru vânzări record de albume.            „Spre deosebire de anul trecut, evenimentul care reunește atât tinere talente, cât și artiști consacrați, nu s-a mai bazat pe votul telespectatorilor. Astfel, fiecare invitat a fost răsplătit cu câte o diplomă și un trofeu. Noi am avut satisfacția să primim și Discul de Aur din partea casei de producție SPIROS pentru vânzări ce au depășit 10.000 de exemplare. Este vorba despre albumul <Viața omului e o roată>”, a declarat liderul „Nemuritorilor”, Constantin Ungureanu.

            Dacă celelalte zone ale țării au fost reprezentate de numeroși artiști, cei trei „nemuritori” au fost singurii buzoieni din cadrul Galei la care au participat sute de soliști.

            „A trebuit să stăm la Sala Palatului de la ora 12 ziua, la ora 2 noaptea. Chiar dacă a fost solicitant, am trăit o satisfacție deosebită să vedem cum artiști mari și mici ne cunosc, ne laudă și ne felicită că am deschis un drum nou în muzica populară. Cu toții știau că suntem de la Buzău, ceea ce mă face să cred că suntem pe cale să devenim o marcă”,  a mai spus Constantin Ungureanu.  Trupa „Nemuritorii” se pregătește ca lunile viitoare să lanseze noul album intitulat „Sunt haiduc de la Buzău”.

            Printre nominalizații de la Gala Muzicii Populare Românești s-au numărat Ionela Prodan, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, Mariana Căpitănescu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Emilia Ghinescu, Daniela Condurache, Frații Petreuș etc.

 

DISTRIBUIȚI
loading...