• Solistul a evoluat recent alături de Leo Iorga şi trupa Pacifica

   Buzoianul Toni Şeicărescu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai bune voci din muzica românească. Se pare însă că asta nu este suficient pentru ca solistul să reziste prea mult într-o singură trupă. Potrivit libertatea.ro, Toni Şeicărescu (50 de ani) a fost concediat din Direcţia 5, cunoscuta trupă în cadrul căreia buzoianul evolua de câţiva ani. Informaţia este confirmată şi pe pagina de Facebook a trupei, unde Toni Şeicărescu nu mai apare printre membrii formaţiei. În plus, cele mai recente mate­riale promoţionale Direcţia 5 nu mai conţin şi imaginea buzoianului.

   Informaţia că trupa condusă de Marian Ionescu s-a despărţit din nou de Toni Şeicărescu a fost vehiculată încă din vară, când Direcţia 5 a concertat la ediţia 50 a cunoscutului Festival de interpretare muzicală de la Amara, fără ca Şeicărescu să fie prezent pe scenă.

   Orice muncă are nevoie de o pauză, doar că la Toni Şeicărescu se pare că pauzele solicitate erau prea lungi şi prea dese, aşa că băieţii din cunoscuta trupă Direcţia 5 i-au acordat concediu… definitiv. După ce fost lăsat „la vatră”, ca la o muncă de birou, proaspăt odihnit, Toni Şeică­rescu îşi caută din nou locul în show-bizzul muzical. Conform reporterilor de la Libertatea, solistul se lipeşte din ce în ce mai des de alţi artişti, la spectacolele lor, pentru a-şi păstra numele activ în muzică. Zilele trecute, Şeicărescu a fost invitatul surpriză al lui Leo Iorga, Teo Boar şi Vlady Cnejevici (trupa Pacifica), în concertul de la în Berăria H din Bucureşti.

De la Direcţia 5, la Krypton şi Iris

    Nu prea statornic de felul său în vreo formaţie, aventura talentatului solist a început la Direcţia 5, în 1992, ca apoi să părăsească România pentru a cânta în Olanda.

   Reamintim că rockerul buzoian s-a reîntors în 2011 în trupa în care s-a făcut cunoscut, ca apoi să plece iar. O perioadă a fost solist la Krypton iar după ce a părăsit trupa, Eugen Mihăescu i-a adus mai multe reproşuri legate de seriozitate şi vicii. Apoi, timp de doi ani l-a înlocuit pe Cristi Minculescu la Iris (experienţă care s-a lăsat cu scandal între el şi liderul grupului, Nelu Dumitrescu), după care s-a reîntors cu coada între picioare, la Direcţia 5, în urmă cu cinci ani. Potrivit libertatea.ro, dorinţa lui de a lua o pauză „paternală” (soţia sa i-a adus pe lume, la începutul anului, un băieţel) a creat o ruptură ireparabilă între el şi foştii săi colegi de la Direcţia 5, mai ales că formaţia se află într-un perpetuu turneu.

DISTRIBUIȚI