27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:30 PM

Monden

Direcţia 5 s-a despărţit din nou de buzoianul Toni Şeicărescu

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
14.11.2017, 00:00
951
  • Solistul a evoluat recent alături de Leo Iorga şi trupa Pacifica

   Buzoianul Toni Şeicărescu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai bune voci din muzica românească. Se pare însă că asta nu este suficient pentru ca solistul să reziste prea mult într-o singură trupă. Potrivit libertatea.ro, Toni Şeicărescu (50 de ani) a fost concediat din Direcţia 5, cunoscuta trupă în cadrul căreia buzoianul evolua de câţiva ani. Informaţia este confirmată şi pe pagina de Facebook a trupei, unde Toni Şeicărescu nu mai apare printre membrii formaţiei. În plus, cele mai recente mate­riale promoţionale Direcţia 5 nu mai conţin şi imaginea buzoianului.

   Informaţia că trupa condusă de Marian Ionescu s-a despărţit din nou de Toni Şeicărescu a fost vehiculată încă din vară, când Direcţia 5 a concertat la ediţia 50 a cunoscutului Festival de interpretare muzicală de la Amara, fără ca Şeicărescu să fie prezent pe scenă.

   Orice muncă are nevoie de o pauză, doar că la Toni Şeicărescu se pare că pauzele solicitate erau prea lungi şi prea dese, aşa că băieţii din cunoscuta trupă Direcţia 5 i-au acordat concediu… definitiv. După ce fost lăsat „la vatră”, ca la o muncă de birou, proaspăt odihnit, Toni Şeică­rescu îşi caută din nou locul în show-bizzul muzical. Conform reporterilor de la Libertatea, solistul se lipeşte din ce în ce mai des de alţi artişti, la spectacolele lor, pentru a-şi păstra numele activ în muzică. Zilele trecute, Şeicărescu a fost invitatul surpriză al lui Leo Iorga, Teo Boar şi Vlady Cnejevici (trupa Pacifica), în concertul de la în Berăria H din Bucureşti.

De la Direcţia 5, la Krypton şi Iris

    Nu prea statornic de felul său în vreo formaţie, aventura talentatului solist a început la Direcţia 5, în 1992, ca apoi să părăsească România pentru a cânta în Olanda.

   Reamintim că rockerul buzoian s-a reîntors în 2011 în trupa în care s-a făcut cunoscut, ca apoi să plece iar. O perioadă a fost solist la Krypton iar după ce a părăsit trupa, Eugen Mihăescu i-a adus mai multe reproşuri legate de seriozitate şi vicii. Apoi, timp de doi ani l-a înlocuit pe Cristi Minculescu la Iris (experienţă care s-a lăsat cu scandal între el şi liderul grupului, Nelu Dumitrescu), după care s-a reîntors cu coada între picioare, la Direcţia 5, în urmă cu cinci ani. Potrivit libertatea.ro, dorinţa lui de a lua o pauză „paternală” (soţia sa i-a adus pe lume, la începutul anului, un băieţel) a creat o ruptură ireparabilă între el şi foştii săi colegi de la Direcţia 5, mai ales că formaţia se află într-un perpetuu turneu.

Comentarii

Toni (14 Nov, 22:40)
marin ifrim

Toni este un cântăreț de excepție. Aș zice că-mi e prieten. Seamănă cu Robert de Niro. E un artist de excepție. Cred în cariera sa muzicală.

Raspunde

Stiri Agerpres

Liga I: CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:05 PM

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Juventus București cu scorul de 3-1 (2-0), vineri seara, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, la primul meci oficial disputat pe noul stadion ''Ion Oblemenco''.

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker