27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Monden

Direcţia 5 & Alina vin din nou, la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.07.2017, 00:00
424
  • Trupa de băieţi, împreună cu ,,prinţesa Rock’n’Roll“, va avea un concert inedit, în această seară

   Pentru că au mulţi fani şi pentru că piesele lor unesc generaţii diferite de muzică, băieţii de la Direcţia 5 şi Alina revin la Buzău, într-un concert surprinzător, de vară, în care vor promova  dragostea, pacea şi armonia. Aceste frumoase stări vor fi transmise de pe cel mai recent album al trupei ce a dat şi titlul spectacolelor pe care l-au susţinut în această perioadă, „Love, Peace & Harmony”.

   Aşadar, în această seară, 6 iulie, de la 21,30, la After City Pub, pregătiţi-vă pentru un show ce vă va răscoli amintirile, pentru că protagoniştii promit şi piese noi şi piese vechi. Potrivit lor, noul disc ce este promovat în aceste zile este „aproape acustic, readuce atmosfera muzicii hippie a anilor ‘70” şi „vorbeşte despre dragoste, pace şi armonie interioară”, fiind lansat cu prilejul ani­versării a 25 de ani de activitate.

Au revenit pe piaţă cu o nouă piesă

   Pe senă va fi auzită şi  piesa „Am ştiut”, recent lansată, piesă pe care Direcţia 5 o descrie drept o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete şi sentimente pe care le ai atunci când te trezeşti dimineaţă alături de ju­mă­tatea ta. Melodia nouă este compusă şi produsă de Marian Ionescu şi Cornel Dumitrescu, iar versurile sunt scrise de Alina, cunoscută ca şi „prin­ţesa Rock’n’ Roll”. Mai mult, „Am ştiut” se va regăsi şi pe albumul „Happy Days”, material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

   Reamintim că trupa Direcţia 5 şi-a început urcuşul în 1991 şi a străbătut o lungă cale muzicală, în care au apărut 34 de albume. A trecut prin numeroase schimbări, dar în orice moment al carierei a reuşit să producă emoţii puternice. În prezent, trupa Direcţia 5 este formată din Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), buzoianul Toni Şeicărescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitară) şi Marius Keşeri (tobe), iar Alina este de mai bine de doi ani colaboratoarea lor fidelă.

   Anul trecut, Direcţia 5 a lansat albumul „Love, Peace & Harmony”, odată cu sărbă­torirea a 25 de ani de carieră. Alina şi trupa au început colaborarea în 2015, când au lansat numeroase piese împreună. De atunci, Alina este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care participă trupa.

   Preţurile biletelor la concertul de la Buzău sunt: 80 lei (un bilet la categoria I) şi  60 lei un bilet categoria II.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker