SCM Gloria are toate şansele să stabilească un adevărat record la finalul campionatului. Handbalistele buzoience au obţinut, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, cea de-a 22-a victorie din tot atâtea partide, iar dacă vor mai câştiga şi ultimele şase partide rămase de disputat, vor încheia sezonul cu punctaj maxim!

Adversara de sâmbătă, Dinamo, a fost una, teoretic, mai dificilă decât alte rivale, dar nu într-atât de puternică să se poată opune echipei buzoiene, avertizată în mod special de ceea ce s-a întâmplat în meciul tur, când elevele lui Romeo Ilie s-au impus, la limită (29-28) în secundele de final. Mai echilibrată a fost prima repriză, încheiată de SCM Gloria în avantaj de 3 goluri (14-11).

Aşa cum s-a întâmplat însă în mai multe rânduri pe parcursul campionatului, buzoiencele şi-au crescut nivelul în partea secundă, iar la final victoria a venit logic: 30-23. Următoarea etapă în Divizia A de handbal feminin este programată pe 30 martie, când SCM Gloria o va întâlni în deplasare pe Spartac Bucureşti.

DISTRIBUIȚI
loading...