27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:11 PM

Sport

Din victorie în victorie / SCM Gloria – Spartac Bucureşti 26-14 (16-5)

de Andreea STROE
Sport  |
14.11.2017, 00:00
224

   Handbalistele de la SCM Gloria adună victorie după victorie în campionat, elevele lui Romeo Ilie bifând un nou succes duminică, la Sala Sporturilor, unde au întâlnit-o pe Spartac Bucureşti. Aşa cum era şi de aşteptat, a fost din nou o victorie la scor, 26-14, dar totul s-a tranşat în prima repriză şi în ultimele minute ale meciului, atunci când antrenorul Romeo Ilie a folosit „7”-le de bază.

   După un prim gol de debut al oaspetelor, SCM Gloria şi-a dat drumul la joc şi a pornit un asediu neîncetat la poarta adversarelor, cu Gabriela Dru­gău, Roxana Tabarcea, Alina Horjea şi Anca Ionescu în mare dispoziţie de gol. Scorul a luat constant proporţii, Spartac nu a reuşit să înscrie decât de cinci ori, astfel că diferenţa de la pauză, poate chiar injustă după cum s-a jucat, a fost de 11 goluri, 16-5. În startul reprizei a doua, Romeo Ilie a trimis în teren mai multe jucătoare care nu evoluează de obicei titulare, şi acest lucru s-a văzut în exprimarea echipei, cu destul de multe greşeli, fără ca victoria să fie pusă vreun moment în pericol. Când pe teren au revenit titularele obişnuite, echipa buzoiană a redevenit acea maşină de goluri din prima repriză, iar scorul a luat din nou proporţii.

   O diferenţă rezonabilă în final, 26-14, pentru a noua victorie consecutivă în zece etape. Miercuri, în Divizia A de handbal feminin este programată o rundă intermediară, SCM Gloria întâlnind în deplasare, în Sala „Iris” din Capitală, pe Şcoala 181 Bucureşti. Sâmbătă, într-un nou meci la Sala Sporturilor, unul cu valenţe de derby de data aceasta, buzoiencele vor juca cu HCF Piatra Neamţ.

Divizia A, Etapa a 10-a, rezultate:

CSM II Bucureşti – HCF Piatra Neamţ: 23-36

CSU Tîrgovişte – Ştiinţa Bacău: 25-37

Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti: 22-29

Activ Plopeni – CNOT Iaşi: 28-38

Neptun Constanţa – Danubius Călăraşi: 43-27

Ştiinţa Bucureşti – Şcoala 181 Bucureşti: 35-24

SCM Gloria Buzău – Spartac Bucureşti: 26-14

CSS Tulcea a stat

Clasament

1. Constanţa       27 p.

2. SCM GLORIA 27 p.

3. Piatra Neamţ 24 p.

4. Ştiinţa Buc.     21 p.

5. CSM II Buc.     21 p.

6. CSS Tulcea      21 p.

7. Steaua             12 p.

8. CNOT Iaşi        12 p.

9. Ştiinţa Bc.        12 p.

10. Dinamo         9 p.

11. Spartac          7 p.

12. Plopeni          6 p.

13. Şcoala 181    4 p.

14. Călăraşi          3 p.

15. Tîrgovişte     3 p.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

REPORTAJ Vrancea: 50.000 de stejari plantați la Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 19:42 PM

Aproape 50.000 de stejari au fost plantați, sâmbătă, în apropierea localității Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial, fiind primii din cei 335.000 de stejari câți vor fi sădiți până la sfârșitul anului viitor în Parcul Memoriei Naționale, care se va întinde pe o suprafață de 75 de hectare, nu departe de mausoleu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker