Unul este actorul din rolul principal în serialul „Vlad” de la ProTV, producție ce domină deja audiențele, celălalt este cunoscut pentru aparițiile în producții precum „Serviciul Român de Comedie”, „Las Fiebinți”, „Lecții de viață”, dar și ca fost profesor la Liceul de Artă Buzău și inițiator al Festivalului Comic 7B de la Buzău. Este vorba despre Anghel Damian și Cristi Martin, doi actori ce pot fi văzuți pe 18 martie, de la ora 19,30, pe scena Teatrului „G. Ciprian”, în spectacolul „Teatru de repertoriu” de Eldad Cohen, în regia lui Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues.

Spectacol realizat cu sprijinul Ambasadei Sta­tului Israel la București este o premieră absolută în România, o comedie alertă despre lumea nebună dintr-un aparent plictisitor teatru de repertoriu.

Această comedie se joacă acum pentru prima dată în România. Este o piesă nouă și absolut specială, cu un schimb rapid de rep­lici, ce ironizează moște­nirea bogată, dar adesea pompoasă, a atmosferei din unele dintre teatrele consacrate, inclusiv obsesiile pentru clasic, actorii veterani de renume și managementul puternic și adesea grevat de latura financiară. Veți vedea o montare inedită, lucrată milimetric și matematic, plină de replici inteligente, întoarceri și răsturnări de situație, care se dezvăluie publicului cu fiecare minut, până la finalul complet neașteptat.

Un spectacol ce scoate la lumină o parte din noi înșine  

Când arta intră în conflict cu costurile de producție, lucrurile nu sunt niciodată simple. Dar atu­nci când la aceasta se adaugă și detalii personale neobișnuite, bucăți vii de trecut și mai mult decât atât, situația se complică și ni­mic pe pământ nu-l poate pregăti pe tânăr pentru experiența pe care urmează să o aibă alături de stra­niul personaj care este directorul teatrului. O experiență care scoate la lumină multe lucruri despre părinții tânărului dramaturg, despre el însuși și creația sa, și care se află la granița fină dintre con­știent și subconștient, teatru și viața reală. Și care scoate la lumină chiar și o parte din noi înșine.

Prețul unui bilet la spectacolul „Teatru de repertoriu” este 50 de lei. Pentru informații și ­re­zervări sunați la telefon: 0723.429.264.

DISTRIBUIȚI
loading...