27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:11 AM

Monden

Diana Iarca, vacanţă de vară între litoral, piscină şi... viaţa la ţară!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
31.07.2017, 00:00
1064
  • Buzoianca şi-a savurat din plin liberele estivale, bucurându-se de lucrurile mărunte, simple şi care-i provoacă fericire

   Când nu-i pe scenă, e în piscină, când nu e la soare, este în pădure, iar când nu-i la cutreierat poteci, culege legume proaspete, fructe, scoate apă cu găleata din fântână şi, neapărat, zâmbeşte! Acestea sunt momentele cu care Diana Iarca şi-a făcut o vară memorabilă din care a arătat câteva instanatanee, pe care le-a postat pe reţelele de socializare.

   Nu a lipsit nici munca, la propriu şi la figurat, adică între câteva spectacole a savurat escapadele la piscină sau la ţară, unde fie a înotat, fie a cules roadele bogate din satul buzoian Bălăceanu. ,,Viaţa la ţară, ce poate fi mai frumos?! M-am jucat cu simpaticul meu prieten Ramby, am strâns roşiile din grădină, am fost pe câmp să aduc pepeni şi porumb, iar acum m-am apucat de copt ardeii şi vinetele şi, între pauze, scoatem apă proaspătă din fântână”, a scris Diana Iarca pe Facebook.

   Pe 20 iulie actriţa a adus comedia ,,Feisbuc” la Teatrul Roşu, pe 21 iulie, pentru al treilea an la rând, la Teatrul de Vară din Jupiter, iar pe 30 iulie, a jucat ,,La ginecolog” la Teatrul Roşu, înapoi la Bucureşti.

   Printre escapade s-a numărat şi o evadare, alături de colegele sale de scenă din cele două piese de comedie,  pe plaja sălbatică  din Olimp, iar tot la mare a avut parte de adrenalină maxima într-o plimbare cu balonul. ,,Am fost live la Europa FM pe plajă, am povestit despre , despre teatru, despre noi... iar la final Toader Păun ne-a oferit o plimbare cu balonul! Ne-am înălţat puţin!”, a spus zâmbăreaţa actriţă buzoiancă. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker