27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:39 AM

Monden

Diana Iarca, vacanţă de vară între litoral, piscină şi... viaţa la ţară!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
31.07.2017, 00:00
1104
  • Buzoianca şi-a savurat din plin liberele estivale, bucurându-se de lucrurile mărunte, simple şi care-i provoacă fericire

   Când nu-i pe scenă, e în piscină, când nu e la soare, este în pădure, iar când nu-i la cutreierat poteci, culege legume proaspete, fructe, scoate apă cu găleata din fântână şi, neapărat, zâmbeşte! Acestea sunt momentele cu care Diana Iarca şi-a făcut o vară memorabilă din care a arătat câteva instanatanee, pe care le-a postat pe reţelele de socializare.

   Nu a lipsit nici munca, la propriu şi la figurat, adică între câteva spectacole a savurat escapadele la piscină sau la ţară, unde fie a înotat, fie a cules roadele bogate din satul buzoian Bălăceanu. ,,Viaţa la ţară, ce poate fi mai frumos?! M-am jucat cu simpaticul meu prieten Ramby, am strâns roşiile din grădină, am fost pe câmp să aduc pepeni şi porumb, iar acum m-am apucat de copt ardeii şi vinetele şi, între pauze, scoatem apă proaspătă din fântână”, a scris Diana Iarca pe Facebook.

   Pe 20 iulie actriţa a adus comedia ,,Feisbuc” la Teatrul Roşu, pe 21 iulie, pentru al treilea an la rând, la Teatrul de Vară din Jupiter, iar pe 30 iulie, a jucat ,,La ginecolog” la Teatrul Roşu, înapoi la Bucureşti.

   Printre escapade s-a numărat şi o evadare, alături de colegele sale de scenă din cele două piese de comedie,  pe plaja sălbatică  din Olimp, iar tot la mare a avut parte de adrenalină maxima într-o plimbare cu balonul. ,,Am fost live la Europa FM pe plajă, am povestit despre , despre teatru, despre noi... iar la final Toader Păun ne-a oferit o plimbare cu balonul! Ne-am înălţat puţin!”, a spus zâmbăreaţa actriţă buzoiancă. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker