Primul ministru ar fi refuzat să-l demită pe șeful Poliției Române. Premierul Mihai Tudose a anunţat, miercuri, că i-a cerut şefului IGPR, Bogdan Despescu, ca într-o săptămână să îi prezinte măsurile luate pentru remedierea situaţiei de la nivelul Poliţiei Române, precizând că agentul acuzat de agresiune asupra a doi copii a fost prins în două zile.

„Am avut o discuţie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul (…) Am înţeles de pe surse că noua propunere şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia. Şi l-am rugat pe domnul Despescu ca, într-o săptămână, să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa (…) pentru remedierea situaţiei. Ceea ce totuşi trebuie remarcat este că acel făptaş a fost totuşi prins în două zile”, a declarat Tudose.

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit separat cu câțiva miniștri, înaintea ședinței de Guvern. La discuție nu a participat și ministrul de Interne, Carmen Dan. Potrivit RTV, la discuțiile cu Mihai Tudose au participat vicepremierii Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

DISTRIBUIȚI
loading...