27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:13 AM

Monden

Descoperă în 60 de minute șase tehnici de a avea succes financiar cu ajutorul buzoianului Daniel Tănase

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.10.2017, 00:00
467
  • Seminar gratuit şi lansarea de cărţii „State of the Wallet BOOK”, vineri, la Teatrului George Ciprian

   Banii fac parte din viaţa ta? Ai ocazia să descoperi, în 60 de minute, cel puţin şase tehnici pentru succesul tău financiar, participând vineri, 6 octombrie, la seminarul organizat de buzoianul Daniel Tă­nase, de la ora 18,00, la Teatrul „G. Ciprian”.

   Fie că îţi doreşti mai mulţi, bani fie că vrei mai mult decât ceea ce ai deja sau doar vrei să des­coperi dacă ceea ce ştii este adevărat, buzoianul îţi promite că vei afla câteva tehnici simple şi uşor de pus în practică care să te ajute să evoluezi financiar. Unele dintre ele sunt soluţia la situaţiile frecvente care apar în viaţa ta financiară.    

„Vei învăţa tehnici şi strategii pentru a-ţi îndeplini obiectivele financiare” 

   Evenimentul va începe la ora 18,00, cu sosirea participanţilor, la 18,30 se va des­făşura „seminar gratuity”, ce va ţine o oră, iar la final, în jur de 19,30, va avea loc lansarea propriu-zisă a celei de-a doua cărţi economico-financiară, „State of the Wallet BOOK”, după care va avea loc sesiunea de autografe, dedicaţii, networking, selfie-uri.

   „La seminar îţi voi pre­zenta, în modul practic care mă caracterizează, şase tehnici în 60 de minute pe care să le foloseşti ca o hartă financiară în perioada imediat următoare din viaţa ta. Seminarul va fi o excelentă oportunitate să cu­noşti oameni de valoare şi cu care îţi poţi împărtăşi succesul, iar la final, dacă vei dori, poţi afla cum putem să lucrăm împreună. Alătură-te aşadar oamenilor care vor să înveţe finanţe personale. Vei înţelege banii şi mediul lor. Lipsa edu­caţiei financiare din sistemele clasice nu te va mai afecta, pentru că vei dobândi noi mo­duri de a gândi şi a acţiona privitor la bani. Vei deveni mai bun în relaţia cu banii tăi. Vei învăţa tehnici, strategii şi procese care să te sprijine în demersurile tale de îndeplinire a obiectivelor financiare. Tot ceea ce fac este pentru a ajuta cât mai mulţi oameni, pentru că motto-ul pe care îl aplic «Viaţa mea este mesajul meu» de la Mahatma Gandhi, mă reprezintă 100%. Acesta sunt eu, cu bune şi cu rele, mereu modest şi dăruit oamenilor, dar mai ales dedicat pentru a deveni din ce în ce mai bun în fiecare zi, aşa că ne vedem di­seară!”, a declarat buzoianul.  

 Este cea de-a doua carte de autor

    Daniel a lansat, în urmă cu doi, ani prima carte, intitulată „Salvează-ţi Banii”, tot în luna octombrie, volum care a avut parte de un turneu de promovare naţional cu ajutorul căruia s-au vândut sute de exemplare.

   Autorul a spus că, de-a lungul timpului, a trecut prin foarte multe situaţii: a fost şi sărac, şi bogat, a avut mulţi bani la un moment dat, dar au existat şi momente în care a dispus de sume foarte mici. Însă cel mai important lucru este modul în care vezi realitatea. Iar cele câteva principii în ceea ce  priveşte realitatea financiară ar fi: ,,Banii sunt energie”, să cheltui mai puţin decât câştigi, trebuie să ai res­pect faţă de bani etc.

 

Comentarii

Vrajeli vechi (08 Oct, 03:15)
Vrajeli noi

Cea mai buna metoda de imbogatire este sa scrii o carte despre cum sa te imbogatesti.

Raspunde

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker