27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:31 PM

Monden

Descoperă de unde îţi poţi achiztiona cititoare de bancnote profesionale

Monden  |
29.08.2017, 16:58
527

Te-ai gândit să porneşti un mic business prin vânzarea cafelei prin intermediul aparatelor de cafea? Atunci, cu siguranţă, trebuie să te informezi şi vis-à-vis de cititoarele de bancnote.

Ce sunt cititoarele de bancnote?

Aşa cum clar reiese şi din denumire, cititoarele de bancnote sunt sisteme prin care se efectuează plata la aparatele de cafea. Aceste cititoare de bancnote sunt create special pentru a accepta diferite tipuri de bancnote, în funcţie de cum este setat. La noi, în România, aceste aparate sunt configurate să accepte bancnote de 1, 5 şi 10 lei. Atunci când un cititor de bancnote este setat să nu accepte o anumită bancnotă, atunci acesta trebuie să o elibereze fără a oferi credit.

Atunci când îţi achiziţionezi un aparat de cafea trebuie să ştii că acesta nu vine şi cu cititor de bancnote sau jetoniere incluse. Cititoarele de bancnote sunt văzute drept accesorii ale unui aparat de cafea. Şi chiar dacă este un accesoriu necesar, trebuie să-l achiziţionezi suplimentar.

Pentru orice tip de aparat de cafea, există două tipuri de cititoare de bancnote- cu impachetator şi, evident, fără impachetator. Ce este impachetatorul? Este un dispozitiv, care facilitează stocarea ordonată a banilor. Capacitatea de stocare al unui cititor de bancnote diferă în funcţie de preţ.

Ce modele se găsesc pe piaţă?

Pe piaţă, vei găsi modele cu capacitate de stocare de 100, 300 sau chiar mai multe bancnote. În cazul cititoarelor de bancnote, care vin împreună cu un sistem de împachetare, oferă credit, după care eliberează hârtia în interiorul automatului.

Atunci când urmăreşti să achiziţionezi un sistem de plată, sunt câteva aspecte de care trebuie să ţii cont. Ca de exemplu, trebuie să ai în vedere sistemele precum MDB, Paralel, Executive. De asemenea, ţine cont că dacă ai un aparat de cafea cu două sisteme de plată, atunci acestea trebuie să funcţioneze în acelaşi protocol. Unul dintre cele mai noi şi dintre cele mai folosite protocoale este MDB (Multidrop Bus).

Dacă te interesează să achiziţionezi aparate de cafea şi cititoare de bancnote profesionale, care să-ţi garanteze calitate şi durabilitatea, atunci vino pe hqcafe.ro.

Hqcafe este locul unde universul cafelei îşi are centrul. Poţi achiziţiona de aici automate de cafea noi şi second-hand, cititoare de bancnote noi sau second-hand, capsule de cafea s.a.m.d.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker