27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:57 AM
opinia-balcescu

Monden

Descoperă de unde îţi poţi achiztiona cititoare de bancnote profesionale

Monden  |
29.08.2017, 16:58
396

Te-ai gândit să porneşti un mic business prin vânzarea cafelei prin intermediul aparatelor de cafea? Atunci, cu siguranţă, trebuie să te informezi şi vis-à-vis de cititoarele de bancnote.

Ce sunt cititoarele de bancnote?

Aşa cum clar reiese şi din denumire, cititoarele de bancnote sunt sisteme prin care se efectuează plata la aparatele de cafea. Aceste cititoare de bancnote sunt create special pentru a accepta diferite tipuri de bancnote, în funcţie de cum este setat. La noi, în România, aceste aparate sunt configurate să accepte bancnote de 1, 5 şi 10 lei. Atunci când un cititor de bancnote este setat să nu accepte o anumită bancnotă, atunci acesta trebuie să o elibereze fără a oferi credit.

Atunci când îţi achiziţionezi un aparat de cafea trebuie să ştii că acesta nu vine şi cu cititor de bancnote sau jetoniere incluse. Cititoarele de bancnote sunt văzute drept accesorii ale unui aparat de cafea. Şi chiar dacă este un accesoriu necesar, trebuie să-l achiziţionezi suplimentar.

Pentru orice tip de aparat de cafea, există două tipuri de cititoare de bancnote- cu impachetator şi, evident, fără impachetator. Ce este impachetatorul? Este un dispozitiv, care facilitează stocarea ordonată a banilor. Capacitatea de stocare al unui cititor de bancnote diferă în funcţie de preţ.

Ce modele se găsesc pe piaţă?

Pe piaţă, vei găsi modele cu capacitate de stocare de 100, 300 sau chiar mai multe bancnote. În cazul cititoarelor de bancnote, care vin împreună cu un sistem de împachetare, oferă credit, după care eliberează hârtia în interiorul automatului.

Atunci când urmăreşti să achiziţionezi un sistem de plată, sunt câteva aspecte de care trebuie să ţii cont. Ca de exemplu, trebuie să ai în vedere sistemele precum MDB, Paralel, Executive. De asemenea, ţine cont că dacă ai un aparat de cafea cu două sisteme de plată, atunci acestea trebuie să funcţioneze în acelaşi protocol. Unul dintre cele mai noi şi dintre cele mai folosite protocoale este MDB (Multidrop Bus).

Dacă te interesează să achiziţionezi aparate de cafea şi cititoare de bancnote profesionale, care să-ţi garanteze calitate şi durabilitatea, atunci vino pe hqcafe.ro.

Hqcafe este locul unde universul cafelei îşi are centrul. Poţi achiziţiona de aici automate de cafea noi şi second-hand, cititoare de bancnote noi sau second-hand, capsule de cafea s.a.m.d.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker