• SCM Gloria – Metalul, sâmbătă, de la ora 15,00

Nici nu s-a reluat bine campionatul, că fotbalul buzoian și are parte de un duel de zile mari. Ultimele două campioane ale județului, Gloria și Metalul, vor sta față în față, sâmbătă, de la ora 15,00, pe stadionul din Crâng, în cel mai așteptat meci al sezonului. Rivalitatea dintre cele două grupări vecine va cunoaște un al doilea episod, după cel din tur, de pe terenul sintetic, când echipa condusă de George Timiș nu i-a lăsat nicio șansă celei a lui Vali Stan, impunându-se cu un categoric 3-0.

Plecată la drum cu gândul promovării și lideră a clasamentului seriei în acest moment, SCM Gloria are avantajul unui lot superior valoric și numeric, dar Me­talul își va pune în joc toată ambiția și determinarea de care este capabilă. Ambele vin după un start de sezon reușit în campionat, echipa lui Vali Stan impunându-se pe teren propriu, cu CSM Ceahlăul (1-0), iar cea a lui George Timiș în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc (1-0).

Confruntarea de sâmbă­tă după-amiază va fi doar a doua oficială între cele două echipe într-un campionat, fie că vorbim de vechea Glorie, fie, evident, de actuala formație din Crâng.

CSM Focșani – CSM Rm. Sărat, sâmbătă, ora 11,00

CSM Rm. Sărat a ratat startul în sezonul de primăvară, cedând pe teren propriu, în urmă cu o săptămână, în fața Științei Miroslava (1-3). Nici de data aceasta nu le va fi ușor râmnicenilor, la Focșani, împotriva unei formații redutabile pe teren propriu.

Este abia a doua etapă din retur, dar pe măsură ce trece timpul, elevii lui ­Ma­rius Tîrîlă își permit din ce în ce mai puțini pași greșiți, iar meciul de la Focșani poate reprezenta, de ce nu, o ocazie de a mai contribui cu ceva la zestrea actuală din clasament.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 17-a, program:

 • Vineri, ora 15,00:

CSM Pașcani – Știința Miroslava

 • Sâmbătă, ora 11,00:

CSM Focșani – CSM Rm. Sărat

 • Sâmbătă, ora 15,00:

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava

Bucovina Rădăuți – KSE Tg. Secuiesc

SCM Gloria Buzău – Metalul Buzău

CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Sporting Liești

Sănătatea Darabani – SC Oțelul Galați

FC Botoșani 2 stă

Clasament

 1. SCM GLORIA 41 p.
 2. SC Oțelul 38 p.
 3. Miroslava 34 p.
 4. Rădăuți 31 p.
 5. Liești 24 p.
 6. Suceava 24 p.
 7. CSM Focșani 23 p.
 8. CSM Ceahlăul 20 p.
 9. METALUL 19 p.
 10. KSE Tg. Secuiesc 18 p.
 11. Fălticeni 13 p.
 12. CSM RM. SĂRAT 10 p.
 13. FC Botoșani 2 8 p.
 14. CSM Pașcani 8 p.
 15. Darabani 7 p.

DISTRIBUIȚI
loading...